Turbo Avia – надійна доставка товарів з Китаю

доставка товара

Товари з Китаю сьогодні користуються великою популярністю.

Невисока вартість, широкий асортимент та прийнятна якість – саме завдяки цим трьом основним факторам доставка товару з Китаю є затребуваною в усьому світі. Втім, ключовим моментом у цьому успіху все ж таки залишається низька цінова політика.

Проте, слід зазначити, що на українському ринку до кінцевого споживача китайський товар потрапляє через ряд посередників. Але якщо купувати напряму у виробників або на популярних китайських торгових платформах, тоді продукція з Піднебесної буде іще дешевшою і на цьому можна добряче заощадити. Питання тільки в тому як здійснити доставку придбаного товару з Китаю? Але на сьогоднішній час це не є проблема.
Компанія Turboavia здійснює швидку та надійну доставку товарів з Китаю в Україну.

Доставка з Китаю: по суші, воді та повітрі

Доставка з Китаю в Україну компанією Turbo Avia здійснюється трьома способами: морським, залізничним та авіаційним транспортом.
Тривалість доставки:
1. Морським транспортом – 50-55 днів.
2. Залізничним транспортом – 40 днів.
3. Авіатранспортом – 10-12 днів.
4. Експрес авіа-доставка – 5-7 днів.

Найбільш дешевим способом доставки є перший варіант. Тобто, якщо не спішно або якщо йдеться про великі об’єми товару, тоді найкраще скористатися доставкою по морю, або, як альтернативна, по залізниці. У випадках коли варто поспішити, тоді чудово виручить авіа-доставка.

Співпрацювати з Turbo Avia зручно ще й тому, що у них безпосередньо на сайті можна отримати точні розрахунки вартості доставки. Кожен клієнт Turboavia завжди може очікувати на:
1. організацію доставки будь-якої складності;
2. мінімальні терміни доставки;
3. допомогу в придбанні товару за найнижчою ціною;
4. персоналізований підхід;
5. 100% гарантію безпеки товару;
6. конфіденційність.

Turbo Avia – надійний партнер у доставці товарів з Китаю

Багато людей побоюються і вважають, що прямі закупівлі товару з Китаю – це щось складне і надзвичайне. Насправді ця процедура так само проста, як і купівля в будь-якому онлайн-магазині.Кожен пересічний український покупець може здійснити замовлення і потім звернутися до Turbo Avia, далі логістична компанія уже владнає усі питання доставки.

При необхідності фахівці компанії нададуть вичерпну консультацію і запропонують найоптимальніший варіант для того, щоб отримати необхідний товар за найдешевшою ціною. Навіть при затратах доставки отримана продукція вийде суттєво дешевшою, ніж купувати її в Україні у посередників.

Співпраця з Turboavia також може бути надзвичайно корисною не тільки для фізичних осіб, але й для представників малого та середнього бізнесу. Зазвичай власники торгових закладів закуповують китайські товари на оптових складах в Одесі. Але якщо здійснювати прямі закупівлі з Китаю, тоді для підприємців відкриються нові можливості у бізнесі, адже витрати стануть суттєво меншими.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Чорткові: свіжі вакансії за квітень

Наступна стаття

Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя – Сергій Надал