Стало відомо, хто купив на аукціоні Хоростківський спиртзавод

Хоростківський спиртзавод став 10-им заводом “Укрспирту”, який уже продали з аукціону.

Цікаво, що покупець під час торгів погодився заплатити на 1 гривню більше за конкурента.

Нагадаємо, Фонд держмайна 30 листопада продав на приватизаційному аукціоні 10-й завод “Укрспирту” – Хоростівське МПД за 55 млн і 1 грн, при цьому, пропозиція компанії-переможця лише на 1 гривню перевищила пропозицію конкурента.

У торгах взяли участь 4 учасники, а стартову ціну підвищили на 23,6 млн грн – зі стартових 31,3 млн грн до 55 млн і 1 грн., інформує прес-службі ФДМУ.

“Хоростківське МПД розташоване у Гусятинському районі Тернопільської області в м. Хоростків та складається з 653 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється у системі Prozorro.Продажі, переможцем аукціону стала ТОВ “Вест Вей”, яка запропонувала 55 000 001 грн, її головний конкурент, ТОВ “Транс-Н” – на 1 гривню менше (55 млн грн).

За даними порталу Youcontrol, кінцевим бенефіціаром компанії “Вест Вей”, зареєстрованої у Львові, вказаний житель Львівської області Володимир Каїнський.

Нагадаємо, станом на сьогодні з аукціонів продані уже три спиртові підприємства Тернопільщини – Марилівський, Козлівський та Хоростківський спиртзаводи.

На 2 грудня заплановано проведення аукціону з продажу Залозецького спиртзаводу, що у Зборівському районі, а на 23 грудня запланований аукціон з продажу Кобиловолоцького спиртзаводу, який розташований на Теребовлянщині.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії поблизу Тернополя зіткнулися 4 автомобілі – загинув 29-річний водій “Шкоди”

Наступна стаття

Для тернополян у Савич-парку приготували перші зимові розваги (ВІДЕО)