На Тернопільщині іще один спиртзавод продадуть з аукціону

Залозецьке місце провадження діяльності та зберігання спирту виставлено на приватизацію.

Фонд Держмайна України 4 листопада оголосив про проведення аукціону з приватизації Залозецького місця провадження діяльності.

Залозецьке МПД, саме так тепер називається Залозецький спиртзавод, це вже 10-ий об’єкт спиртової галузі в Україні і четвертий на Тернопільщині, який найближчим часом може стати приватним.

Підприємство знаходиться у селі Кабарівці Зборівського району Тернопільської області – за 50 км від обласного центру. Потужності МПД дозволяють виробляти харчовий спирт.

Проведення аукціону заплановано на 2 грудня, а стартова ціна об’єкта приватизації складає 32 мільйони гривень.

“Новий власник отримає будівлі заводу, в тому числі головний корпус сепараторного пункту, спиртосховище, виробничий корпус, зерносклад, а також транспортні засоби та устаткування”. – зазначається у повідомленні ФДМУ.

Нагадаємо, на 30 жовтня був запланований аукціон з приватизації Хоростківського спиртзаводу. Але охочих придбати цей об’єкт за 62 мільйони гривень не виявилося. Тому через відсутність покупців торги не відбулися. Надалі ціну знизять і виставлять підприємство на повторний аукціон.

На 12 листопада запланований аукціон з приватизації Марилівського спиртзаводу, який розташований у Чортківському районі Тернопільської області. А 13 листопада продаватимуть з аукціону Козівський спиртзавод, що у Козівському районі Тернопільської області.

Коментувати

Попередня стаття

Как игроки выбирают где ставить ставки на спорт: подборка

Наступна стаття

Крадіжка у Борщеві: в магазині у жінки поцупили 12000 гривень