Теребовлянська фірма відремонтує об’їзну дорогу Самбора за 43 мільйони гривень

Об’їзну дорогу міста Самбір на Львівщині протяжністю понад 4 км відремонтують за 43 млн грн. Роботи розпочнуть вже наприкінці березня.

Наразі Львівська ОДА очікує від ДАБІ дозволу на виконання робіт, пише ZAXID.NET.

У середу, 24 березня, заступник голови ЛОДА Юрій Бучко повідомив у Facebook, що очікувана вартість ремонту об’їзної дороги Самбора, яка є фактично продовженням траси Львів-Ужгород, становила 53 млн грн.

До участі у тендері зголосилися компанії «Онур» та «Шляховик-Т». Остання підрядна організація виграла торги і ремонтуватиме дорогу за 43 млн грн. Оскільки міський бюджет Самбора неспроможний оплатити ремонтні роботи, тому залучили кошти з державного дорожнього фонду.

Протяжність дороги – понад 4 км. Планується, що в рамках ремонту дорожники розпушать старе покриття, облаштують шар щебенево-піщаної суміші та асфальтобетонне покриття. Відкрити відремонтовану вулицю планують до кінця червня цього року.

«Дорогу не ремонтували десятки років, але вона є дуже важлива для Самбора, бо суттєво розвантажить рух транспорту в місті. Щодня містом курсує сотні автомобілів, у тому числі вантажних, а це створює значні затори і місто зупиняється. Окрім того, екологічна ситуація покращиться. Водії зможуть напряму Промисловою об’їжджати Самбір, рухаючись у бік Турки, Мостиськ, Старого Самбора», – розповів Юрій Бучко.

За даними YouControl, дорожня фірма «Шляховик-Т» зареєстрована два роки тому у місті Теребовля на Тернопільщині. Її власниками є мешканець Львівщини Микола Карпець (75% у статутному фонді) та житель Теребовлі Олег Вітковський (25%).

Читайте також:
У Підгородньому розпочали ремонт дороги Тернопіль-Бережани (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Чернівці: 8 цікавих місць, які варто побачити туристам (ФОТО)

Наступна стаття

Франція – Україна: відео голів та огляд матчу відбору на ЧС-2022