Пустили плуг по асфальту? На Тернопільщині перевірили якість ремонту дороги Стрий – Ізварине

дорога, Ходачків

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області заявляє, що через недобросовісних водіїв руйнується нове покриття відремонтованої дороги.

“Так, на дорозі М-30 Стрий – Ізварине вночі, 9 липня, невідомий транспортний засіб пошкодив свіжовлаштований верхній шар покриття між селами Ходачків та Почапинці. На 500 метрах дороги механізм, схожий на сільськогосподарський плуг, зробив борозну в ЩМА”. – йдеться у повідомленні.

Підрядна організація змушена влаштовувати на ділянці бітумно-каучукову мастику, аби «закрити» пошкодження. Втім, цілісність дорожнього полотна вже втрачена, зазначають у Службі.

Служба автомобільних доріг на своїй сторінці у Фейсбуці звертається до водіїв транспортних засобів, особливо сільськогосподарської техніки, з проханням дбайливо ставитися до автошляхів.

“Їхній термін експлуатації напряму залежить від того, чи будуть дотримуватися габаритно-вагові норми та чи не їздитиме асфальтобетонним покриттям техніка, яка згідно правил дорожнього руху має пересуватися ВИКЛЮЧНО ґрунтовими дорогами”. – зазначають у САД у Тернопільській області.

Втім, користувачі соцмережі закликають дорожників якісніше виконувати ремонтні роботи і кажуть, що пошкодження покриття на дорозі між селами Ходачків та Почапинці завдані не плугом, і взагалі не сільгосптехнікою. Усе значно простіше – у водія вантажівки тріснуло колесо і він на диску проїхав до найближчого місця, де можна зупинитися і поміняти колесо. Тому, за словами дописувачів, на дорозі залишився слід від диску колеса, а не від плуга.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
Дороги в кредит: Укравтодор для “Великого будівництва” позичив 700 мільйонів доларів

Коментувати

Попередня стаття

На жительку Лановеччини шахраї оформили 30000 гривень онлайн-кредиту

Наступна стаття

Втікав від проблем і накликав ревізію: нові деталі у зникненні гусятинського банкіра