На Кременеччині за 3 млн. гривень відремонтують дорогу Савчиці – Рудка

Савчиці - Рудка

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С-200906 Савчиці – Дунаїв – Попівці – Рудка.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт 17,3 кілометрів дороги місцевого значення С-200906 здобула компанія “Техно-Буд-Центр”.

Загалом для участі у тендері зголосилися 5 дорожніх фірм – “Авакс-проф”, “Техно-Буд-Центр”, “Глобал Білд Інжиніринг”, “Дорбуд Сервіс Груп” і “Перша українська дорожньо-будівельна компанія”.

Очікувана пропозиція замовника на ремонт 17,3 кілометрів даної дороги (окремими ділянками) – 3 845 123 грн.

Але у процесі торгів ця сума відчутно знизилася.

Найнижчу суму запропонувала фірма “Техно-Буд-Центр” – 2 999 900 гривень. Це лише на 100 гривень менше від остаточної пропозиції найближчого конкурента – компанії “Авакс-проф” і на 845 000 гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Аукціон було проведено 12 липня і наразі очікується підписання договору між замовником та переможцем торгів, але за умови, що переможець усуне невідповідності у тендерній документації.

“Техно-Буд-Центр” не надав підтверджуючі документи, що у нього є в наявності техніка, яка необхідна для виконання повного обсягу зазначених робіт.

Якщо компанія надасть документальні підтвердження про усунення невідповідностей, тоді з нею підпишуть договір на виконання ремонтних робіт. Якщо ж ні, тоді переможцем буде визнано другу компанію з числа тих, що запропонували найнижчу ціну – а це “Авакс-Проф”.

Згідно з умовами тендеру, поточний середній ремонт (окремими ділянками) дороги місцевого значення С-200906 має бути виконаний до кінця цього року.

Дорога С-200906 Савчиці – Дунаїв – Попівці – Рудка – це дорога місцевого значення у Кременецькому районі. Загальна протяжність шляху – 17,3 км.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
На Кременеччині за 3,2 млн. гривень відремонтують дорогу до Сапанова

Коментувати

Попередня стаття

За порушення самоізоляції житель Теребовлянщини отримав 17000 гривень штрафу

Наступна стаття

Вночі у Тернополі затопило три вулиці – автомобілі витягували з води