На Тернопільщині розпочали ремонт дороги Смиківці – Гримайлів

Скалат, дорога

У понеділок, 19 липня, стартував поточний середній ремонт автошляху територіального значення Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Протяжність автошляху Т-20-02 в межах Тернопільської області становить 171,8 км. Це найдовша територіальна дорога краю. Востаннє її ґрунтовано ремонтували 30 років тому.

Наразі, дорожники розпочали фрезерувати зношене покриття на відрізку від міста Скалат до села Смиківці.

“Через кар’єр біля дороги там щодня курсують сотні вантажівок. Старе покриття не витримує, основа дорога втратила несучу здатність, тому на автошляху Т-20-02 утворилися колії та напливи”. – зазначається у повідомленні обласної САД.

У 2021 році ремонтуватимуть ділянку Гримайлів – Смиківці дороги Т-20-02. Також у планах на цей рік – відновити відтинок Гримайлів – Сатанів автошляху Т-09-03.

Служба автомобільних доріг зазначає, що завдання на цей рік – створити комфортний маршрут до Природнього заповідника “Медобори” та бальнеологічного курорту Сатанів.

Нагадаємо, тендер на проведення ремонту перших  36-ти кілометрів дороги Тернопіль-Скалат-Жванець виграла компанія “Техно-Буд-Центр”, яка запропонувала найнижчу ціну і погодилася виконати цей ремонт за 825 648 050 грн.

Читайте також:
Дороги в кредит: Укравтодор для “Великого будівництва” позичив 700 мільйонів доларів

Коментувати

Попередня стаття

Товары из Китая: где и как выгодно заказывать

Наступна стаття

На Тернопільщині п’яний водій молоковоза давав патрульним 10000 гривень хабаря