За неякісний ремонт дороги Ланівці – Теофіполь підряднику обіцяють не заплатити

ремонт дороги у Ланівцях

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області відреагувала на звернення громадян щодо якості ремонт дороги Т-20-12 Ланівці – Теофіполь.

Зазначається, що підрядна організація “БМБуд” ліквідовувала ямковість в рамках експлуатаційного утримання картами (це не «Велике будівництво»).

Роботи розпочали за ясної погоди, однак підрядна організація не встигла закінчити їх до початку зливи. Технологія влаштування асфальтобетону порушена, тому Служба автомобільних доріг склала припис про це.

“Роботи, виконані з недотриманням ДБН, до оплати прийняті не будуть. Зазначимо, що таку відповідальність за порушення технології несуть усі підрядні організації. Брак з державного бюджету не оплачується”. – йдеться у повідомленні.

Водночас Служба автомобільних доріг дякує громадянам за проявлену пильність.

Товариство “БМбуд” входить у четвірку найпотужніших компаній Тернопільщини, які займаються ремонтом доріг та їх експлуатаційним утриманням.

Втім, “БМбуд” частенько опиняється в епіцентрі дорожніх скандалів.

Так, найбільше компанія прославилася через скандал 2018 року з дробленням тернопільських доріг на 40-метрові ділянки. Таким чином Тернопільська САД під керівництвом Богдана Юлика тоді уникла проведення відкритих торгів і віддала «БМБуду» 177 підрядів на загальну суму 27 млн грн.

Андрій ЗІНЧУК

припис

Читайте також:
На трасі Городище-Зарваниця водій потрапив у яму і пошкодив авто. Що вирішив суд?

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині п’яний водій молоковоза давав патрульним 10000 гривень хабаря

Наступна стаття

У Кременці у результаті ДТП травмувалися троє людей (ФОТО)