З другої спроби таки провели тендер на ремонт дороги Криве – Магдалівка

Магдалівка - Криве

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С-201209 Криве – Магдалівка.

Аукціон з проведення ремонту дороги Криве – Магдалівка мав відбутися іще 16 червня. Однак тоді для участі у тендері зголосилася лише одна компанія, а повинно бути не менше двох. Відтак, торги вважалися такими, що не відбулися і 2 липня було оголошено повторний тендер.

Як зазначається у системі Прозорро, 19 липня аукціон з відбору кращої пропозиції на ремонт 10,8 кілометрів дороги С-201209 Криве – Магдалівка (окремими ділянками) таки відбувся.

Для участі у торгах уже зголосилися 4 фірми – “Авакс-проф”, “Техно-Буд-Центр”, “Глобал Білд Інжиніринг” та “БМбуд”.

Очікувана пропозиція замовника на ремонт 10,8 кілометрів даної дороги (окремими ділянками) – 2 995 000 грн.

Але у процесі торгів ця сума знизилася майже на 50%.

Найнижчу суму запропонувала фірма “Техно-Буд-Центр” – 1 499 999 гривень. Це лише на 1 гривню менше від остаточної пропозиції найближчого конкурента – компанії “Авакс-проф” і на  1 495 000 гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Оскільки під час торгів сума знизилася майже наполовину від очікуваної, тому “Техно-Буд-Центру” спочатку було запропоновано до 21 липня подати обгрунтування аномальної низької ціни.

Компанія подала це обгрунтування у вказаний термін і наразі очікується підписання договору між замовником те переможцем торгів.

Виконання робіт за умовами тендеру має бути здійснено до 31 грудня 2021 року.

Дорога С-201209 Криве – Магдалівка – це дорога місцевого значення, яка знаходиться у Скалатській ОТГ колишнього Підволочиського, а тепер Тернопільського району. Загальна протяжність цього автошляху – 10,8 км.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
Битва за Фащівку: дві фірми влаштували неймовірні торги у боротьбі за ремонт 3,5 км місцевої дороги

Коментувати

Попередня стаття

Найуспішніша громада Тернопільщини закриває три сільські школи

Наступна стаття

День на Олімпіаді — 24 липня: результати, анонси і прогнози букмекерів