“Велике будівництво” у Струсові: дорожники пояснили, чому затримується ремонт моста

Струсів, міст, ремонт

Через затяжні дощі підрядна організація не встигла завершити капітальний ремонт моста у селі Струсів, що на Теребовлянщині.

Нещодавно керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Микола Довгошия запевнив, що міст у Струсові буде капітально відремонтований до кінця серпня.

Однак виконати цю обіцянку не вдалося. Серпень уже минув, а міст у Струсові досі так і не відкрили. Дорожники пояснюють, що причиною затримки стали погодні умови.

“Ремонтуючи міст у Струсові пріоритетом є якість. Через затяжні дощі підряднику доводилося робити паузи в роботі, аби не порушувати технологію. Через це дата відкриття мосту змістилася”. – повідомила Служба автомобільних доріг у Тернопільській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Щоправда, нової дати завершення ремонтних робіт у Службі не уточнюють.

Нагадаємо, переможцем тендеру на ремонт цього мосту стала компанія “ГЛОБАЛ БІЛД ІНЖИНІРИНГ”. Вона ж і здійснює ремонтні роботи.

Міст через річку Серет у Струсові, що на трасі Н-18 Тернопіль – Бучач – Івано-Франківськ, закритий для проїзду автотранспорту із середини листопада 2020 року. Фактичний ремонт моста розпочався навесні цього року.

На час ремонту об’їзд ділянки Дружба – Дарахів здійснюється через Теребовлю, що в свою чергу призводить до руйнування дороги на ділянці Теребовля – Дарахів.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
Тендер на 2 мільярди: оголошено аукціон на ремонт дороги Підгайці – Теребовля – Гримайлів

Коментувати

Попередня стаття

Керівник “Тернопільгазу” отримав штраф за невчасну виплату зарплати працівникам

Наступна стаття

Зборівчан запрошують на роботу: є 80 вакансій із зарплатою 10000 гривень