На Тернопільщині почали ремонтувати найгіршу дорогу області Гримайлів – Сатанів (ФОТО)

Гримайлів дорога

Дорога на виїзді із села Гримайлів

Стартував ремонт найбільш знищеної дороги області Гримайлів – Сатанів.

Про це Служба автомобільних доріг у Тернопільській області інформує сьогодні, 8 вересня, хоча насправді ремонт цієї дороги розпочали іще тиждень тому.

Нагадаємо, автошлях Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів перетинає Тернопільську область із заходу на схід. Ділянка у Чортківському районі від Гримайлова до межі з Хмельниччиною пролягає через заповідник «Медобори».

Як зазначають у Службі автомобільних доріг, подекуди дорога Гримайлів – Сатанів залишилася без твердого покриття: основа повністю втратила несучу здатність і асфальтобетон зруйнувався.

Тепер ця ділянка дороги Т-09-03 буде «реанімована». Дорожники укріплять основу на глибину 22 см методом холодної регенерації, влаштують 2 шари асфальтобетонного покриття. У населених пунктах буде освітлення та тротуари.

Щоправда, у деяких селах вуличне освітлення проведено іще кілька років тому. У селі Вікно, наприклад, навіть є відремонтовані тротуари. Тільки от не було якісної дороги.

Ремонтні роботи на автошляху Гримайлів – Сатанів здійснює підрядна організація «Техно-Буд-Центр». Вартість робіт – 468,9 млн. грн.

Гримайлів - Сатанів
Ділянка дороги між селами Гримайлів та Вікно

Читайте також:
Оголошено тендер на ремонт дороги Гримайлів – Гусятин – Борщів

Коментувати

Попередня стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Оріховець – Турівка

Наступна стаття

У магазинах Чорткова виявили 7 продавців, які працювали нелегально