З другої спроби теж не вдалося провести тендер на ремонт дороги Городище-Зарваниця-Бучач

село Золотники, дорога Городище-Зарваниця-Бучач

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області втретє оголосила тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-20-06 Городище-Зарваниця-Бучач.

Повторна тендерна пропозиція по ремонту дороги Т-20-06 Городище-Зарваниця-Бучач 0+000 км – 55+900 км оголошена у системі Прозорро 1 жовтня.

Нагадаємо, тендер по ремонту цьоого автошляху спочатку було оголошено 18 червня. Для участі в аукціоні подали заявки лише дві фірми –  одеська компанія “Автомагістраль-Південь” і  київська компанія з турецькими інвестиціями “Онур Конструкціон Інтернешнл”.

Однак, фірму “Онур” не було допущено до аукціону через невідповідність поданої тендерної документації.

У підсумку для участі в аукціоні було зареєстровано лише одну компанію – ТОВ “Автомагістраль-Південь”. Тому 2 серпня Служба автомобільних доріг у Тернопільській області відмінила торги у зв’язку з допущенням до оцінки менше двох пропозицій.

А вже 4 серпня Служба оголосила повторний аукціон. І ситуація повторилася – для участі у торгах знову подали заявки лише дві фірми – “Автомагістраль-Південь” і “Онур Конструкціон Інтернешнл”.

Тільки от цього разу замовник не допустив до конкурсу одеситів через невідповідність тендерної документації. Залишився лише “Онур” і аукціон знову не відбувся, оскільки для його проведення потрібно не менше двох учасників.

І ось тепер третя спроба. 1 жовтня Служба автомобільних доріг знову оголосила тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-20-06 Городище-Зарваниця-Бучач.

Кінцевий термін подання пропозицій для охочих взятися за цей підряд – 2 листопада 2021 року.

Аукціон з розгляду тендерних пропозицій запланований на 8 грудня 2021 року.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонує замовник, –  1,8 млрд. грн. Втім, у процесі відкритих торгів ця сума може дещо знизитися.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи мають бути виконані у термін не пізніше, ніж 31 грудня 2022 року.

Дорога державного значення Т-2006 (Городище-Зарваниця-Бучач) проходить територією колишніх трьох районів – Козівського, Теребовлянського (Золотниківська ОТГ) і Бучацького.

Нагадаємо, нещодавно відбулися два тендери на ремонт дороги Т-09-03 на ділянці Підгайці – Теребовля – Гримайлів і на ремонт дороги Т-20-02 на ділянках Гримайлів – Гусятин і Колиндяни – Борщів. Загальна сума по цих двох тендерах становить близько 4 млрд. грн. і обидва ці тендери виграла тернопільська компанія “Техно-Буд-Центр”.

Василь СОЛТИС

Коментувати

Попередня стаття

Біля села Мишковичі автомобіль злетів з дороги і врізався у дерево (ВІДЕО)

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 12 жовтня