ОККО викупить завод з виробництва олії у Ланівцях

Лан Оіл Трейд, Ланівці

Завод “Лан-Оіл”, який розташований у Ланівцях, займається виготовленням соняшникової і ріпакової олії.

Антимонопольний комітет України дозволив ПАТ “Галнафтогаз” на придбання олійноекстракційного заводу “Лан-Оіл”, що у Тернопільській області. Відповідне рішення оприлюднене на офіційному сайті АМКУ.

Як зазначається у рішенні АМКУ, акціонерне товариство «Галнафтогаз» отримало дозвіл викупити частку у статутному капіталі ТзОВ “Лан-Оіл”, що перевищує 50%. Таким чином “Концерн Галнафтогаз” після укладення договору про продаж матиме найбільший вплив в управлінні компанією, пише zaxid.net.

Завод “Лан-Оіл” збудували у 2010 році у місті Ланівці Тернопільської області. На території заводу діють масляно-пресовий цех, цехи грануляції та екстракції. На території підприємства є склади для зберігання сировини на 85 тис. м3, а також резервуари для зберігання олії на 5500 тонн. До складів підприємства пролягає залізнична дорога. Денні потужності заводу з переробки соняшника становлять 500 тонн, а з переробки ріпаку – 370 тонн.

За інформацією YouControl, бенефіціарними власниками компанії “Лан-Оіл” є львівські бізнесмени Іван Коцьо, Богдан Куспись та Ігор Таранський. Компанія зареєстрована на вул. Богданівській у Львові.

Концерн “Галнафтогаз” входить у мережу OKKO Group львівського мільйонера Віталія Антонова і є однією з наймасштабніших мереж автозаправок в Україні.

Читайте також:
На Тернопільщині вночі намагалися підірвати завод з виробництва олії (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

У Скалі-Подільській під час пожежі загинула 94-річна жінка

Наступна стаття

У Козові поліцейські вилучили з магазину 75 літрів алкоголю без акцизних марок (ФОТО)