“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на утримання місцевих доріг Чортківського району на 2022 рік

Експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Чортківського району найближчих три роки займатиметься компанія “Техно-Буд-Центр”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА 21 лютого провело тендер на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Чортківського району на 2022-2024 рр.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Чортківського району зголосилися 5 компаній, втім дві із них через невідповідність документації були недопущені до аукціону. Відтак, за перемогу у тендері змагалися – “Автомагістраль-Південь”, “ШБУ-77” і “Техно-Буд-центр”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник – 240,16 млн гривень з ПДВ.

Товариство “ШБУ-77” запропонувало виконати цей підряд за 239,679 млн. грн.

Компанія “Автомагістраль-Південь” запропонувала нижчу ціну – 220,0 млн. грн.

Однак “Техно-Буд-Центр” запропонував іще нижчу ціну – 219,5 млн. грн. та здобув перемогу у тендері.

Аукціон було проведено у понеділок, 21 лютого, тож наразі очікується укладання угоди між замовником та переможцем торгів.

Така велика сума на утримання місцевих доріг пояснюється тим, що при проведенні тендеру використовували уже новий адміністративний поділ Тернопільщини на райони і також тим, що його термін передбачений на три роки.

Нагадаємо, за новим адмінподілом до Чортківського району тепер також належать колишні Гусятинський, Борщівський, Заліщицький, Бучацький та Монастириський райони.

Як раніше повідомлялося, тендер на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Кременецького району на 2022-2024 рік виграла компанія “Авакс проф”. А перемогу у тендері на утримання місцевих доріг Тернопільського району здобув “Техно-Буд-Центр”.

Коментувати

Попередня стаття

Яремчук пояснив причини своєї низької результативності у «Бенфіці»

Наступна стаття

Відомі нові рішення засідання КРАІЛ