Робота в Польщі: як знайти та які переваги

робота в Польщі

Вже кілька десятиліть в пошуках кращої долі українці масово їздять на заробітки в Європу, зокрема, у сусідню Польщу.

І це не дивно, адже рівень зарплат так у кілька разів вищий, тоді як ціни майже такі самі як у нас, але якість товарів набагато краща.

Проте сучасні реалії не такі вже яскраві, як хочеться думати. З великим попитом зросла не лише пропозиція, але й люди, які хочуть на цьому нажитися, обдурюючи чесних працівників. Саме тому найкращим та найбезпечнішим варіантом є робота в Польщі без посередників. Знайти її можна на відповідних мережевих платформах, а переваги – очевидні.

Як знайти роботу в Польщі

Аби не потрапити у халепу, слід завчасно, ще перебуваючи в Україні, шукати роботу в Польщі. Зробити це можна кількома способами:

  1. Самостійно переглядаючи оголошення на польських сайтах робіт. Недоліком такого способу є те, що тут більшість роботодавців шукають поляків та вимагають затверджені Польщею дипломи про вищу освіту.
  2. Розпитуючи знайомих та водіїв, які возять людей на заробітки. Так нерідко можна стати жертвою шахраїв.
  3. Скориставшись відповідними організаціями, які напряму, без посередників, підшукують роботу. Саме цей варіант є найбезпечнішим та найкращим.

Робота напряму – які переваги

Пошук роботи напряму, без посередників чи невідомих осіб, дозволяє заощадити власні час, нерви, гроші, а нерідко – свободу. Сьогодні в мережі створено чимало платформ, рекрутери яких підбирають найоптимальніші варіанти згідно з запитами клієнтами. В деяких випадках співставлення відбувається автоматично.

Перевагами такого пошуку є:

  1. Відсутність посередників, які вимагають оплату за свої послуги.
  2. Великий вибір вакансій.
  3. Мінімізація ризику натрапити на шахраїв.

Однією з таких платформ є Flambir.com. Аби з її допомогою знайти роботу, слід:

  1. Перейти на головну сторінку сайту, де з’явиться автоматична заявка.
  2. Вказати своє ім’я та номер телефону.
  3. Зазначити побажання щодо подальшої вакансії.

Також у вкладці «Вакансії» можна самостійно переглянути всі актуальні пропозиції, які напряму розміщують компанії-роботодавці. Там же можна зв’язатися з представниками компаній для уточнення деталей.

Як бачимо, пошук роботи за кордоном має свої нюанси, а щонайгірше – ризики потрапити до шахраїв. Саме тому найкращим варіантом є уникати посередників, при цьому маючи доступ до великої бази вакансій, що постійно оновлюється. Це все можна отримати завдяки відповідним онлайн-платформам, серед яких – Flambir.com.

Коментувати

Попередня стаття

У Смиківцях п’яний водій в’їхав в огорожу житлових будинків (ФОТО)

Наступна стаття

“Бабця з прапором СРСР” тепер кляне російську армію, бо та зруйнувала її дім