Старі гральні автомати

гральні автомати

Нове завжди добре. Однак нове не завжди значить гарне. Особливо коли мова йде про ігрові автомати. Так як і в будь-якій галузі у азартних розвагах є класичні речі.

Наприклад рулетка є популярною вже понад 200 років, блекджек біля 100, а в покер грали у Техасі ще понад 150 років тому.

Але мова сьогодні не про настільні ігри, а про слоти. Чи є серед них дійсно ті, що можуть називатися класичними, адже гральні апарати існують не більше 70 років, а онлайн версії і взагалі не більше 30. Та люди і тут визначилися з дійсно класичними варіантами, які будуть популярними ще довгі роки.

Тож давайте поспілкуємось та подивимось які однорукі бандити є класичними.

Book of Ra

Важко віднайти азартну людину, яка б не мала хоч якогось досвіду гри у Книгу Ра. Це неймовірна історія пошуку скарбів Древнього Єгипту. Головний герой чоловік, який наважився на далеку подорож і був за це винагороджений величезною знахідкою.

Resident

Шпигунський ігровий автомат Resident розповідає гравцеві про секретного шпигуна. Головна його місія – віднайти та врятувати зниклу радистку Кет. Слот популярний в Україні вже понад 25 років і тому також є класичним. Навіть перейшовши в онлайн простір він тут швидко віднайшов своїх поціновувачів.

Dolphins Pearl

Перлина Дельфіну, як і Книжки, був розроблений австрійськими геніями з компанії Гамінатор. Неймовірний підводний світ розкривається у всій своїй красі перед гравцем. Зловивши на ігровому екрані три мушлі з тими самими перлинами можна потрапити до дуже прибуткової бонусної гри. Автомат дійсно класичний, адже не втрачає популярності навіть на протязі довгого часу.

Aztec Gold

Це неймовірна гра від провайдера Mega Jack, що за своєю тематикою схожа на ті ж самі Книжки. Однак тут користувач потрапляє не до Єгипту, а до пірамід Древнього племені Майя. Відомо що цей народ був дуже багатим, тож не дивно що болгарський виробник обрав для автомата саме цю тематику.

Immortal Romance

Цей слот від Мікрогеймінг відносно молодий. Йому лише 10 років, однак за цей короткий проміжок часу він дійсно став класичним. Це відбулось не тільки в Україні, а й по всьому світу. Шалена популярність настигла цей витвір завдяки дуже вдалому поєднанню цікавої бонусної гри з фріспінами та випадкової функції Wild Desire.

Marco Polo

Це ще одна історія про пошуки багатств з головним героєм мореплавцем Марко Поло. Апарат існував ще в далекі 90-ті роки у вигляді реального однорукого бандита. Прийшовши у Інтернет відразу ж захопив певну частину популярності. Цікавинкою гри є помноження усіх виграшів у фріспінах. При цьому чим більше фріспінів ви отримуєте, тим більшим буде це помноження.

Garage

Компанія Ігрософт створила багато гарних апаратів у дев’яності роки. Одним з таких є ігровий автомат гараж. Він розповідає про відпочинок у власному гаражі зі своїм авто. Гравцеві належить відкривати усілякі шухлядки та власне головну браму гаражу. За це він буде отримувати спеціальні винагороди.

Інші старі класичні автомати

Перелік слотів, які можна називати класичними досить великий. Більша частина з них належить компаніям із досвідом – Новоматік, Мегаджек, Ігрософт та Мікрогеймінг. Але це не значить, що більш молоді девелопери не здатні створювати класичні ігри. Просто для переходу гри у класичний простір необхідна перевірка часом.

гральні автомати

Для тих хто цікавиться ще можна ознайомитись зі старими автоматами від Playtech та NetEnt. До них можна віднести серію слотів Iron Man та Age of the Gods. Щодо Нет Ент, то досить старими є Jack and the Beanstalk, Starburst, Space Wars та інші.

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Українським містам – українські назви вулиць та площ

Наступна стаття

У Тернополі запрацювали ще п’ять дитячих садочків