Туристичні рюкзаки під будь-які потреби

терра інкогніта

Для наших сучасників рюкзаки слугують повсякденним аксесуаром. Ця модна практична деталь додає комфорту у повсякденному використанні.

Але в першу чергу стабільно великий попит існує на туристичні рюкзаки. Купити в Україні їх можна в багатьох спеціалізованих магазинах. Та найкращий вибір пропонується в каталозі компанії Terra Incognita. В нас представлені товари від кращих виробників на будь-який бюджет.

Рюкзак Terra Incognita Trial 75

Основні види туристичних рюкзаків із каталогу Terra Incognita

Такий вид екіпірування може знадобитися в різних ситуаціях. Перед його вибором варто визначитися, для яких конкретних умов та за яку ціну купити туристичний рюкзак ви плануєте. Розібратися у процесі вибору вам допоможуть професійні консультанти компанії Terra Incognita. Також у разі потреби вони нададуть роз’яснення щодо основних різновидів такого екіпірування. Найбільш запитувані на сьогодні в даному магазині рюкзаки таких видів:

  • Туристичний. Такий рюкзак призначений для туристичного походу. Він відрізняється універсальними характеристиками. Аксесуар розрахований на використання в умовах різних походів.
  • Штурмовий. Він ще має назву альпіністського. Адже такий рюкзак призначений для походів у гори. Він легкий для зручності та полегшення екіпірування користувача. Разом з тим рюкзак достатньо ергономічний і місткий.
  • Суперлегкий. Такий рюкзак для туризму замовити в інтернет-магазині Terra Incognita можна як основу для кріплення спортивного спорядження, аптечки та інших дрібниць. Він дозволяє зменшити навантаження на суглоби.
  • Велорюкзак. Рюкзак даного типу застосовується для перевезення речей на велосипеді. Зазвичай такий аксесуар доволі компактний. Проте в нього може поміститися все необхідне для велотуризму.
  • Для міста. Переважно це стильні молодіжні аксесуари. Вони більш зручні ніж сумки інших видів, можуть мати відділи навіть для ноутбука. Використовувати такі рюкзаки можуть школярі, студенти, офісні працівники, айтішники.
  • Зимовий. Цей рюкзак має обшивку, яка не пропускає всередину вологу, низькі температури та опади. Тому навіть найбільш делікатний вміст такої сумки захищений від агресивних впливів різних факторів зовнішнього середовища.
  • Для перенесення малюків. Такий рюкзак за своєю конструкцією нагадує слім. В ньому зручно переносити малюка. Його ніжки та ручки вільно рухаються зовні під час подорожі на спині батьків. Матеріали добре вентилюються, не викликають перегріву тіла.

Особливості вибору туристичного рюкзака в Terra Incognita

рюкзак

Досвідчені туристи та інші поціновувачі активних занять радять туристичний рюкзак замовити з доставкою в каталозі компанії Terra Incognita. Адже тут ви знайдете гарантовано якісні товари за цінами нижче ринкових. Спеціалісти компанії допоможуть зробити правильний вибір за такими критеріями:

  • Форма спинки. Найкраще коли вона буде анатомічною та дихальною.
  • Вага. Рюкзак має бути легким, компактним, зручним у використанні.
  • Об’єм. Рюкзак слід купувати відповідно до подальшого наповнення.
  • Спеціальні функції. Зручності додає можливість кріплення фляги чи каремата, розширення чи зменшення об’єму, застосування чохла чи питної системи.

Коментувати

Попередня стаття

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 23 червня

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій наїздив на 54000 гривень штрафу