Як саме варто їсти суші з імбиром? Секрети від шеф-кухаря

суші пронто піца

Чи знаєте ви що імбир це один з найпоширеніших інгредієнтів в японській кухні? Він зустрічається не тільки в ролах, а також в інших стравах японської гастрокультури.

І коли ви замовите доставку суші в Тернополіто обов’язково отримаєте також смачний імбир. А він не тільки ідеально підкреслює смакові властивості страви, а також є дуже корисним. Про це і поговоримо у даній статті.

Як готують маринований імбир за японським рецептом?

Для того щоб створити таку смакоту, потрібно на початку корінь імбиру очистити від шкірки. Після чого його нарізаємо тоненькими скибочками. Їх вже важливо промаринувати завдяки розчину цукру та оцту. Саме завдяки цьому процесові імбир отримує саме той характерний рожевий колір, як так люблять постійні клієнти Пронто Піца Тернопіль, де завжди найсмачніші роли.

Для японців дуже важливо, щоб продукти були екологічно чистими, саме тому в маринаді не використовують ароматизатори та шкідливі штучні барвники.

Як саме правильно вживати імбир щоб це найбільш вам смакувало?

  1. Одну скибочку імбиру можна опустити в соєвий соус і змастити нею самі суші. В такому разі не потрібно буде опускати шматочки суші в соєвий соус. І тоді використаєте соусу стільки, скільки потрібно без перебільшення.
  2. Вживаючи імбир після шматочку суші, можна позбутись від присмаку. Це означає що можна насолоджуватись різними видами суші й не змішувати в роті їх смаки.
  3. В ідеалі на рулетик суші покласти маленький пелюсток імбиру. Це буде оптимальне співвідношення для смакових рецепторів. Та й такий елегантний предмет зробить суші більш витонченими та гарними.

Яку користь приносить імбир?

Імбир має величезний вплив на японську кухню. Завдяки цій смачній добавці страви отримують вишуканий та неповторний смак.

Його варто вживати, хоча б в помірних кількостях, тому що він покращує апетит, а також збільшує кількість виділення шлункового соку. А це в свою чергу робить більш ефективною роботу травної системи.

Протизапальна та антибактеріальна властивість імбиру використовувалась століттями в народній медицині. Звичайно, прикладати до рани його не варто, зате в порожнині рота імбир допомагає вбивати шкідливі мікроби та покращувати запах.

Якщо періодично частувати маринованим імбиром, то в людини буде вироблятись ефективна протидія різним простудним захворюванням. Цей продукт доволі ефективно позбавляє нудоти, а також покращує роботу головного мозку.

Також підтверджують науковці, що імбир дуже ефективний при лікуванні морської хвороби. Не важливо, наскільки ви полюбляєте цей продукт, його все ж рекомендується періодично вживати для підтримки здоров’я. А для отримання істинного задоволення, цей смаколик варто поєднувати з найкращими суші від компанії Пронто Піца.

Коментувати

Попередня стаття

Шість днів на тиждень: у Тернополі діти вчитимуться по суботах

Наступна стаття

У Підгайцях водій “Шевроле” попався п’яним за кермом і отримав 34000 грн штрафу