Як заощадити на навчанні ПДР та одержанні прав водія

навчання автошкола

Вивчення правил дорожнього руху може бути важким та дорогим для батьків та учнів. Якщо ви хочете вчитися, але у вас немає грошей на автошколи, кілька дешевих способів вивчити ПДР.

Навчайтеся онлайн

Наприклад, сервіс для навчання ПДР Green-Way.com.ua пропонує можливість повністю підготуватися та пройти тестування для отримання прав водія онлайн. Цей сервіс охоплює все від правил дорожнього руху до безпечного водіння.

Тест отримання дозволу водити повинен бути складним. Якщо ви знаходите посібник із правил занадто складним, то можете використовувати онлайн-ресурси, які пропонують практичні вікторини та тести, аналогічні тим, які зустрічаються на підсумковому іспиті. Студенти можуть проходити онлайн навчання стільки разів, скільки потрібно для повного засвоєння матеріалу. Щоб заощадити ще більше, використовуйте green way промокод.

Запитайте досвідчених друзів

Друзі та члени сім’ї повинні бути вашою першою зупинкою, якщо ви бажаєте вивчити правила дорожнього руху. Попросіть їх навчити вас основам паркування, зміни смуги руху та використання сигналу повороту. Ви також можете ставити їм повсякденні питання щодо правил дорожнього руху, які ви не розумієте. В обмін на їхнє навчання ви можете запропонувати оплатити їх бензин або запропонувати купити їм обід або вечерю.

Використовуйте ігри-симулятори

Якщо ви геймер, зараз саме час скористатися цими знаннями. Існує безліч реалістичних ігор, які допоможуть вам попрактикуватись у правилах дорожнього руху. Крім того, ігри розроблені так, щоб приносити вам задоволення, тому ви з більшою ймовірністю залишитеся в них.

Отримайте безкоштовну книгу правил керування в бібліотеці

У вашій публічній бібліотеці можна знайти різні книги з водіння, які навчать вас законам нашої країни. У ньому також будуть книги з конкретних тем екстреної допомоги на дорозі та технічного обслуговування.

Навчайтеся на блогах з водіння

Блоги стали для людей надійним джерелом для навчання нових навичок, таких як правила дорожнього руху. Виконайте швидкий пошук у Google, YouTube або ваших улюблених соціальних мережах, щоб знайти рекомендації щодо блогів.

Найкращі блоги для водіїв-початківців повинні систематично і всебічно висвітлювати теми. Крім того, зображення та відео ідеально підходять для доповнення тексту, що полегшує його вивчення. У блозі найкращих водіїв також мають бути вікторини чи вправи, щоб перевірити ваше розуміння матеріалу.

Коментувати

Попередня стаття

На Монастирищині п’яний водій “Фольксвагена” скоїв ДТП і намагався уникнути покарання

Наступна стаття

Житель Заліщиків хотів придбати дрова, заплатив гроші, а лісник виявився шахраєм