Кілька причин, чому варто обрати автомобільний обігрівач LONGFEI

обігрівач

Інтернет-магазин «Болгарка.укр» пропонує широкий асортимент інструментів різних видів, у тому числі обігрівачів для машин.

Пристрої даного призначення стануть ідеальним рішенням для створення комфортної та затишної атмосфери у салоні вашого автомобіля. У зимовий час цей агрегат допоможе покращити роботу двигуна, при цьому лише за кілька хвилин температура повітря в салоні значно підвищиться.

На сервісі «Болгарка.укр» представлені виключно високоякісні товари, не є винятком автообігрівачі Лунфей. Усі інструменти сертифіковані та реалізуються на максимально вигідних умовах. Кожен агрегат на сайті представлений з фотозображенням, завдяки чому ви зможете ознайомитися з товаром і вибрати відповідний відповідно до бажаних параметрів і доступного бюджету, не виходячи з дому.

Обігрівачі Лунфей для вантажних та легкових авто

На сьогоднішній день автомобільні обігрівачі Лунфей займають одну з лідируючих позицій на ринку цього виду продукції. Пристрій гідно оцінюють автовласники з різними видами двигунів (як з дизельним, так і бензиновим). Якщо мова йде про запуск автомобіля при температурі повітря нижче 20 градусів, агрегат, що описується, стане ідеальним рішенням.

Слід зазначити, що в сучасний час існує безліч обігрівачів різних виробників. Але все ж таки продукція Лунфей читається однією з найбільш надійних. Насамперед необхідно виділити простий монтаж обладнання. Встановити пристрій як у легковий, так і вантажний автомобіль можна самостійно, не залучаючи фахівців СТО. Така особливість робить агрегат особливо популярним.

Також важливою особливістю пристосування є здатність обігріву трилітрових двигунів за короткий проміжок часу (в межах 20-30 хвилин в залежності від того, яка температура повітря була спочатку).

Передпускові нагрівачі описуваного виробника функціонують від мережі 220В. Охолоджуюча рідина нагрівається завдяки спеціальному електричному нагрівальному елементу. Для прокачування рідини по системі конструкції встановлений спеціальний насос. Рівномірне прогрівання двигуна забезпечується завдяки перерахованій системі.

Крім того, необхідно виділити, що в корпусі пристроїв Лунфей встановлені спеціальні датчики температури, завдяки яким перегрів рідини, що циркулює всередині агрегату, виключається.

Авто обігрівач салону Лунфей: особливості та переваги

Така висока популярність нагрівачів Лунфей аргументується низкою переваг, основними з яких є:

  • зниження зносу автомобільного двигуна, оскільки виключається холодний старт;
  • простий монтаж, який автовласник може виконати в домашніх умовах без застосування спеціальних інструментів;
  • широкий асортимент моделей, що відрізняються між собою різними показниками потужності та інших параметрів;
  • запобігання перегріву;
  • безперебійна циркуляція рідини під час роботи пристрою, завдяки чому забезпечується рівномірне прогрівання деталей;
  • економна витрата електроенергії.

Як зазначено вище, цей агрегат можна встановити самостійно. Для встановлення в комплекті є всі необхідні інструменти та деталі, обов’язково комплект доповнюється інструкцією монтажу та подальшої експлуатації.

В даний час багато автовласників вважають за краще встановлювати у своїх транспортних засобах додаткові обігрівачі. Таке рішення правильне, адже спеціальні нагрівачі дозволять запобігти передчасному зносу двигуна та забезпечать рівномірне нагрівання всіх автомобільних елементів.

Слід зазначити, що автомобільні обігрівачі LONGFEI від прикурювача відрізняються максимально високими якісними показниками. Дані пристрої довговічні, функціонують безперебійно і надійно. Встановлені агрегати допоможуть запобігти замерзанню важливих систем та деталей, створюючи в салоні автомобіля комфорт та затишок.

Купити авто обігрівач LONGFEI в інтернет-магазині «Болгарка.укр»

Якщо ви шукаєте надійний та високоякісний нагрівач, обов’язково зверніть увагу на авто обігрівач LONGFEI. Придбати товар цього призначення можна на найвигідніших умовах, скориставшись послугами інтернет-магазину «Болгарка.укр». На сьогоднішній день дана компанія пропонує широкий вибір моделей нагрівачів даного виробника, завдяки чому кожен зможе підібрати оптимальний апарат відповідно до бажаних параметрів.

Якщо ви хочете оформити замовлення, достатньо залишити заявку в онлайн режимі або ж зв’язатися з менеджерами компанії за телефонами, вказаними на сервісі.

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлянщині молода жінка отруїлася грибами

Наступна стаття

2,38 проміле: у Козові спіймали і покарали п’яного водія “Жигулів”