Тактичне спорядження в Unisport — це надійний захист у грі, на війні та на полюванні

бронежилет

Сьогодні спеціального обмундирування та екіпірування потребують люди деяких професій і захоплюються екстремальними видами спорту, командними військово-тактичними іграми (страйкбол, пейнтбол), полюванням.

До такого відносять в Україні тактичне спорядження — вкрай необхідне екіпірування для мисливців, рибалок та туристів, військових, охоронців, працівників спецслужб та правоохоронців, любителів екстремального спорту.

У чому полягає особливість сучасного тактичного одягу?

Особливості сучасного тактичного одягу базуються на впровадженні в виробництво нових технологій, використанні технологічних матеріалів. Все це дозволяє якісно покращити характеристику властивостей тактичного обмундирування, привести його до загальноприйнятих у світі нових стандартів. У цьому зміни торкнулися багатьох аспектів виготовлення одягу цієї специфіки.

Матеріали

Сьогодні особлива увага приділяється тканинам та іншим матеріалам, від якості яких залежить експлуатація тактичного спорядження. Вони повинні відповідати певним критеріям та відрізнятися такими властивостями:

  • забарвленням камуфляжного типу, що відповідає особливостям певної місцевості;
  • несприйнятливістю до ударів та механічних пошкоджень;
  • стійкістю до термічного та хімічного впливу;
  • забезпеченням належного рівня повітрообміну (матеріали, що дихають);
  • відводити вологу та підтримувати температурний баланс тіла людини;
  • якісним кроєм, що забезпечує комфортне носіння;
  • еластичність, щоб не обмежувати і не сковувати активних рухів людини;
  • високим ступенем волого-/морозостійкості.

Відповідність усім вище перерахованим пунктам гарантує тривалий термін експлуатації, надійність та ефективність тактичного одягу та захисту на практиці. Вкрай важливо, щоб у своєму складі такий одяг не містив штучних барвників та шкідливих для організму людини складових.

Крій

Від якості крою залежить рівень комфорту людини, яка одягає тактичний одяг. Погано скроєний виріб може не тільки приносити низку незручностей і сковувати рухи, а й викликати дискомфортні відчуття, натирати тіло людини до глибоких ран. Сьогодні багато елементів одягу мають анатомічний крій, що сприяє їхньому кращому приляганню до тіла, підвищенню рівня комфорту та захисту.

Специфіка

При виготовленні тактичного одягу обов’язково враховується специфіка його використання. Екіпірування, призначене для вирішення різних завдань, повинне відрізнятися. Не може бути, наприклад, однаковим тактичний одяг для гравців у страйкбол, артилеристів, піхотинців, морських піхотинців, льотчиків, танкістів тощо. У кожній з цих категорій максимальне навантаження та ступінь зношування виробу припадає на різні ділянки. При виготовленні якісного тактичного одягу виробникам необхідно враховувати всі ці нюанси та тонкощі для створення функціональних елементів одягу з високим рівнем надійності та захисту.

Куртка тактична Kombat UK Xenon Jacket

Велике значення приділяється також практичності, дизайну та загальної привабливості виробів даного призначення. Деякі моделі тактичного екіпірування вдало поєднують у собі спортивний, військовий та цивільний формат, що робить їх універсальними та затребуваними у широких верствах населення. Природно, що ціна тактичного спорядження в цьому випадку буде дещо вищою, але його практичність та функціональність окупляться з лишком.

Де в Україні можна вигідно купити надійне тактичне спорядження?

Якщо вам потрібне тактичне спорядження, відвідайте інтернет-магазин Unisport, де ви знайдете широкий асортимент тактичного обладнання та спорядження:

  • одяг (куртки, кофти, штани, рукавички, ремені, пончо, термобілизна);
  • захист для військових (налокітники, наколінники, бронежилети, кепки);
  • сумки (на плече/на пояс);
  • рюкзаки (місткістю від 40 до 90 л);
  • ліхтарі (тактичні/налобні);
  • аптечки (різні їх модифікації);
  • гідратори;
  • лопати, ліхтарі, окуляри та ін.;
  • розвантаження.

Зберегти власне здоров’я та життя можна — необхідно купити у Києві тактичне спорядження та екіпірування з доставкою по всій Україні пропонує всім охочим інтернет-магазин Unisport.

Коментувати

Попередня стаття

На Зборівщині горів житловий будинок (ФОТО)

Наступна стаття

У Тернополі з великим сольним концертом виступить Хор Верьовки