Розкидачі: різні технічні рішення

розкидач міндобрива

Якщо простежити за розвитком ринку зернових та олійних культур, якщо взяти до уваги постійний тиск на зниження витрат, пов’язаних із виробництвом кормових та сипких кормів, стає зрозуміло, що сучасне сільськогосподарське виробництво не може обійтися без якісного харчування рослин.

Однак у зв’язку з цим ми наголошуємо на безпеці харчових продуктів і кормів, а також екологічності. Розкидач мінеральних добрив можна замовити у нас на сайті.

Ці показники зумовлюють вимоги до техніки, призначеної для внесення мінеральних добрив, де потрібна висока продуктивність, дбайливе поводження з ґрунтом та рослинністю у різних фазах розвитку та росту, при цьому велика увага приділяється точності та дотриманню заданої дози. , зниження витрати мінеральних добрив з економічних міркувань і з погляду найменшого можливого негативного навантаження на довкілля. Цим вимогам відповідає лише сучасна технологія застосування, коли її провідні виробники вносять низку нововведень, адже майбутнє за інтенсивним, але щадним способом господарювання в рослинництві.

Переважання дискових розкидачів

Дискові чи відцентрові розкидачі мінеральних добрив займають, мабуть, найбільшу частку ринку. Простіше кажучи, кожен розкидач складається з опорної рами, бункера для мінеральних добрив і пристрою, що розкидає, який в даному випадку складається з одного, а частіше двох розкидальних дисків. Однодискові моделі пропонуються, наприклад, як економічна альтернатива малопотужним тяговим пристроям, які використовуються на невеликих площах, або в садах та багаторічних посівах, коли у моделях провідних виробників цієї техніки використовуються дводискові технології. Розкидачі з одним диском також є частим аксесуаром садової та комунальної техніки.

До цієї категорії ми також можемо віднести електричні розкидачі, які є аксесуарами для культиваторів і використовуються для посіву проміжних культур. Бункер зазвичай має форму воронки і на нижній стороні має клапан для регулювання дози. Саме розкидання добрива забезпечує один диск, оснащений лопатями. Завдяки конструкції можна говорити про невелику робочу ширину таких розкидачів, яка задається лише одним диском, а також перекриття ширин у так званій схемі розкидання задається лише кількістю проходів та їх взаємними відстанями.

Розкидачі з двома дисками, що розкидають, через малу потужність, меншу точність і обмежену кількість налаштувань представлені в основному в категорії дискових розкидачів. Вони також оснащені резервуаром для добрив, аксесуари якого зазвичай містять захисне сито, що забезпечує заповнення однорідним матеріалом.

В області розвантажувального отвору ми також знаходимо ротор, що плескає, який забезпечує плавний рух добрива до розкидаючого пристрою і запобігає утворенню так званого склепіння в бункері. Сам пристрій, що розкидає, складається з пари розкидальних дисків, які забезпечують рівномірне розкидання добрив.

Коментувати

Попередня стаття

Верховна Рада іще на три місяці продовжила воєнний стан і мобілізацію

Наступна стаття

Із присвятою Збройним силам України! У Тернополі виступить Капела бандуристів