Роли Каліфорнія: особливості та де замовити

роли Каліфорнія

Сьогодні страви інших кухонь світу можна спробувати, навіть не виходячи з дому. Для цього є доставка готових блюд, зокрема, від компанії Sushi/pizza39 в Тернополі.

Власне, чи не найпопулярнішими є суші. Вони є десятків видів, в тому обрати «свій» варіант не завжди вдається. Сьогодні ми розповімо про роли Каліфорнія, їхні особливості й не тільки.

Роли Каліфорнія: особливості виду

Як уже зазначалося, сьогодні можна зустріти кілька десятків видів ролів. Проте, мало хто знає, що традиційним блюдом в Японії (бо саме звідти до нас прийшли ці страви) було просте поєднання рису та риби. Лише зрідка японці додавали до страви норі (водорості), вже не кажучи про вершковий сир, омлет, крабові палички, креветки та інші додатки, які можна зустріти в ролах тепер.

Сьогодні в класичний рол Каліфорнія входять:

  1. Норі.
  2. Спеціальний рис для суші.
  3. Васабі.
  4. Свіжий огірок.
  5. М’якоть авокадо.
  6. Крабові палички або за наявності – м’ясо краба.

Також дуже часто для оздоблення все готових ролів використовують масаго (ікру мойви), тобіко (ікру летючої риби), або ж жарений кунжут.

Різниця між Каліфорнією та Філадельфією

Традиційні роли, як вже зазначалося, зустріти в Sushi/pizza39, власне, як і в будь-якому іншому закладі харчування, складно, оскільки це – найпростіше поєднання, яке не зовсім привабить клієнта. Саме тому й були створені різноманітні варіації, найпопулярнішими з яких стали Каліфорнія та Філадельфія.

Проте від самого початку як такої різниці між ними не було. Так, Каліфорнію придумав мігрант з Японії, який працював в ресторані в одному з міст штату Каліфорнія. А от рецепт Філадельфії склад відомий американський повар з Нью-Йорку, використовуючи різноманітні начинки.

Де замовляти роли в Тернополі?

Замовляти їжу слід лише в перевірених закладах харчування. Одним з таких є Sushi/pizza39 в Тернополі. Серед переваг закладу:

  1. Великий асортимент страв – не лише ролів та сушів, але й піци, десертів.
  2. Приємні ціни – дещо нижчі, ніж у конкурентів.
  3. Швидка доставка – до 40 хв (може бути збільшена в час пік).
  4. Різноманітні бонуси та знижки, а також подарунки до дня народження.
  5. Зручні способи оплати – готівкою чи картою (через термінал, або по перерахунку).
  6. Лише якісні свіжі інгредієнти.
  7. Часте оновлення асортименту страв.

Як бачимо, сьогодні навіть не виходячи з дому можна поласувати блюда традиційної японської кухні. В цьому вам допоможе компанія Sushi/pizza39. Великий асортимент страв, приємні ціни, часті знижки та швидка доставка – хто запропонує краще?

Коментувати

Попередня стаття

Автозапчастини: як обирати та де купувати

Наступна стаття

Яке вибрати жіноче зимове взуття