Яке вибрати жіноче зимове взуття

жіноче взуття

Дизайнери не припиняють дивувати новими фасонами та моделями жіночого зимового взуття. Трендові вироби вдало поєднують комфорт, практичність та красу.

Матеріал виготовлення жіночого зимового взуття

Жіночий організм схильний до швидкого промерзання через уповільнений метаболізм. Щоб уникнути застудних та грибкових захворювань, якісне зимове взуття жіноче виготовляється з матеріалів натурального походження:

  1. Шкіра — має високу зносостійкість, міцність, повітропроникність, еластичність, відмінно зберігає тепло та сухість ніг у будь-яку погоду.
  2. Замша — характеризується еластичністю, повітропроникністю, м’якістю та міцністю.
  3. Нубук — має високу міцність, вентильованість, повітропроникність.

Натуральні замша та нубук вирізняються високим рівнем теплозбереження в сильний мороз, водночас мають властивість промокати в сльоту або дощ.

Важливу роль відіграє матеріал виготовлення підошви та її тип. Підошва з каучуку, поліуретану або термоеластопласту легка та еластична. Вона не промерзає та не тріскається на морозі. Рельєфна підошва створює силу тертя зі слизькими поверхнями, що перешкоджає ковзанню.

Види зимового взуття

Різноманітність моделей в інтернет-магазині дає змогу купити жіноче зимове взуття відповідно до його призначення та уподобань покупця.

Класичні чоботи

Модель має високу халяву та напівкруглу форму носка, буває на невисоких підборах та масивній платформі. Відмінно доповнює ділові та офіційні образи. Виготовляють з натуральної шкіри з утеплювачем хутра або овчини.

Напівчобітки

Модель з халявою нижче литок на масивних підборах з прихованою платформою. Вдалий варіант для повсякденного носіння, гармонійно вписується в романтичний та елегантний образ. У виготовленні використовують замшу, шкіру, нубук, хутряний або вовняний утеплювач.

Уггі та унти

Мають високу халяву, масивну підошву та хутряний декор, забезпечують м’якість та зручність у повсякденному носінні. Виготовляють з овечої шкури.

Ботильйони

Модель з низькою халявою, на шпильці або стійких підборах. Чудовий варіант для створення романтичного, лаконічного й елегантного образу. У виготовленні ботильйонів часто використовують замшу, шкіру або нубук з хутряним утеплювачем.

Чуккі

Спортивні черевики, виготовлені з натуральної шкіри з овчинним або вовняним утеплювачем. Мають грубу масивну підошву та широку шнурівку. Забезпечують максимальний комфорт та тепло у сльоту, мороз або дощ.

Забарвлення та декор черевиків можуть бути різноманітні: заклепки, шнурки, замочки, стрази, вишивка. Якщо хочете придбати універсальну модель, обирайте пару з простим лаконічним дизайном без нав’язливого декору, яку можна поєднувати з будь-якими елементами гардероба.

Коментувати

Попередня стаття

Роли Каліфорнія: особливості та де замовити

Наступна стаття

У селі поблизу Тернополя горів житловий будинок