Букмекерські контори: як обрати та які бонуси можна отримати

букмекер

Сьогодні ставки на спорт – та й беттинг загалом – є доволі популярною розвагою в усьому світі. І це не дивно, адже так ви можете не тільки розважитися, але й непогано заробити.

Щоправда, для цього слід або розбиратися в спорті, або ж спіймати удачу за хвіст. Проте на допомогу приходять численні букмекерські контори, прогнози та різноманітні бонуси, які можна знайти за посиланням https://top10ua.com/uk/bookmakers-bonuses/. Про це ми сьогодні й поговоримо.

Букмекерські контори: як обрати

Обирати букмекерську контору слід максимально уважно. Від цього залежить не лише загальний виграш, але й той факт, чи не станете ви жертвою шахрая. Останніх, зважаючи на великий попит та пропозицію, і справді розвелося чимало.

Саме тому, обираючи букмекерську контору, слід звертати увагу на такі нюанси:

  1. Наявність ліцензії. Вже кілька років в Україні гральний бізнес контролює регуляторний орган КРАЇЛ, який і видає відповідні ліцензії. Шахраї не дотримуються законів, а тому й не можуть похвалитися наявністю ліцензії.
  2. Кількість спортивних дисциплін. Букмекерська контора не може спеціалізуватися абсолютно на всіх видах спорту. Також не буває бетторів, які б пропонували ставки лише на одну дисципліну. Зазвичай, гравці можуть обирати з 8-15 видів спорту – найпопулярніших в конкретному регіоні.
  3. Служба підтримки. Важливий фактор, на який слід звертати увагу першочергово. Вона повинна працювати цілодобово та безкоштовно!
  4. Ставки. Йдеться про варіації результатів та загальні коефіцієнти. Останні не повинні бути аж занадто захмарними – суттєво кращими, ніж у конкурентів. Такий трюк використовують лише шахраї.
  5. Безпека. Кожен клієнт повинен пройти реєстрацію та швидку верифікацію. При тому, персональні дані повинні бути надійно захищеними.
  6. Транзакції. Повинні бути швидкими – до кількох днів, залежно від обраної системи, та з мінімальними відсотковими стягненнями – в межах 2-4%.

Бонуси

Як уже зазначалося, не менш важливим фактом є бонуси в букмекерських конторах. Ознайомитися з ними можна на сайті top10ua.com. Серед представлених варіантів:

  1. Бонус за реєстрацію.
  2. Промокоди.
  3. Фрібет.
  4. Страховка ставки.

Важливо: бонуси доступні лише для зареєстрованих користувачів!

Як бачимо, обираючи букмекерську контору, слід бути максимально уважним та обережним, аби не потрапити в лапи шахраїв. На допомогу з вибором вам прийде сайт top10ua.com, який пропонує ознайомитися з бонусами найкращих беттингових порталів. Так ви зможете підібрати свій варіант та бути впевненим у безпеці та гарних виплатах.

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині внаслідок падіння в криницю загинула жінка

Наступна стаття

Люстри: як обрати та де купити