Різня через парковку: житель Скалата важко поранив двох чоловіків і отримав за це 7 років тюрми

Жителя міста Скалат, який завдав тілесних ушкоджень ножем двом потерпілим, засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Про це сьогодні, 2 грудня, повідомили у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури.

“Вироком Збаразького районного суду раніше судимого жителя м. Скалат  визнано винним за ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 296 КК України й засуджено до 7 років   6 місяців позбавлення волі. Процесуальне керівництво і підтримання публічного обвинувачення забезпечувала Тернопільська обласна прокуратура”. – йдеться у повідомленні.

Прокурор довів у суді, що 25 лютого 2015 року між обвинуваченим та 2 місцевими жителями виникла сварка щодо неправильно припаркованого автомобіля поблизу магазину у м. Скалат.

Обвинувачений, який мав при собі ножа, умисно вдарив ним у живіт одного із учасників конфлікту. Коли товариш потерпілого, нахилився і спробував допомогти пораненому, нападник завдав удару ножем і йому. Обидва чоловіки тривалий час лікували травми у медичних закладах.

За позовами прокурора засуджений має відшкодувати витрати державі за стаціонарне лікування потерпілих від злочину, а також сплатити їм 825 тисяч гривень моральної шкоди.

Читайте також:
Вбивство на Тернопільщині – чоловік зарізав свою 43-річну дружину

Коментувати

Попередня стаття

Залозецький спиртзавод продали з аукціону за 80 мільйонів гривень

Наступна стаття

Мерія Тернополя забезпечила заробітною платою бюджетників, незважаючи на відсутність фінансування від уряду