Вбивство у Тернополі: онук задушив свою 87-річну бабусю (ВІДЕО)

40-річний мешканець обласного центру під час сварки задушив 87-річну бабусю.

Про це сьогодні, 21 грудня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Тернопільського відділу поліції із заявою звернулася жителька однієї з багатоповерхівок, що по вулиці Чалдаєва в обласному центрі. Жінка хвилювалася за стареньку сусідку, адже та не відповідала на телефонні дзвінки та не відчиняла дверей.

Прибувши на місце події, поліцейські ввійшли до помешкання 87-річної пенсіонерки і знайшли її мертвою. Як згодом з’ясувалося, хтось допоміг старенькій попрощатися із життям, адже у лікарському висновку причиною смерті була вказана механічна асфіксія.

З’ясовуючи обставини та події, що передували смерті пенсіонерки, поліцейські встановили, що в квартирі загиблої часто бував її 40-річний онук, котрий начебто опікувався старенькою. Чоловік зловживає алкоголем, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство. Зі слів сусідів, вони неодноразово чули, як онук конфліктував з бабусею.

Зловмисник не визнає своєї провини, проте зібрані правоохоронцями докази вказують на його причетність. За версією слідства, в ніч з 17 на 18 грудня горе-онук востаннє був у помешканні бабусі, тоді в ході конфлікту і задушив стареньку. Зачинивши на замок двері, зловмисник пішов геть.

Відомості за фактом вбивства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 ККУ. 40-річному тернополянину вже оголошено підозру у вчиненні важкого злочину і на вирок суду він чекатиме під вартою.

Читайте також:
Вбивство на Тернопільщині – загинула 43-річна жінка з Теребовлянського району (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Шмигаль обіцяє: у наступному році зарплата лікарів зросте в середньому на 2000 гривень

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 22 грудня