Житель Заліщицького району сокирою намагався вбити трьох людей

За замах на вбивство трьох людей поліцейські затримали 53-річного жителя Заліщицького району

Зловмисникові слідчі оголосили підозру за частиною 2 статті 15 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

“До поліцейських Заліщицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку у селі Бересток криваву розправу над родичами вчинив місцевий житель. Зловмисник, повернувшись додому у стані алкогольного сп’яніння, з сокирою накинувся на колишню дружину, її сина та товариша пасинка”. – йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, 53-річний чоловік розлучений з дружиною, проте проживають разом. Того дня він напідпитку повернувся додому. Дружина з сином та його товаришем, котрого прийняли до себе жити, випивали. На прохання і йому налити, чоловік отримав категоричну відмову.

Коли ж застілля закінчилося і всі пішли спати, зловмисник, взявши сокиру, попрямував до кімнати, де відпочивали пасинок з другом. Перші два удари нападник наніс приймаку, відтак двічі замахнувся і вдарив пасинка. На крик зі своєї кімнати вибігла колишня дружина. Їй теж дісталося.

Від загибелі потерпілих врятувало лише те, що нападник завдавав удари обухом сокири, зазначають у поліції. Після надання медичної допомоги всі троє були відпущені додому.

Поліцейські, що прибули на місце події, затримали зловмисника в порядку статті 208 КПК. Знаряддя злочину вилучено. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
У Збаражі загинула 29-річна жінка – у поліції розповіли деталі масштабної пожежі (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

У Чорткові водій “Шкоди” збив вагітну жінку (ФОТО)

Наступна стаття

Святослав Вакарчук склав мандат народного депутата