Велика вода насувається на Тернопільщину: Дністер уже вийшов з берегів, людей готують до евакуації (ФОТО)

У зв’язку з надмірними опадами на Заході України, в Монастириському районі спостерігається значний підйом води у річці Дністер.

Про це сьогодні, 24 червня, повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС України в Тернопільській області, передає Тернополіс.

У селищі Коропець підтоплено сільгоспугіддя, а у селі Устя Зелене розпочався перелив води через дамбу, виникла реальна загроза підтоплень домогосподарств.

Місцевою комісією з ТЕБ та надзвичайних ситуацій прийнято рішення про часткове відселення мешканців.
На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та спеціалізованих служб цивільного захисту.

потоп, Дністер

Нагадаємо, від негоди уже постраждали чотири області Західної України – Івано-Франківська, Львівська, Закарпатська і Чернівецька. Найбільше дісталося Івано-Франківщині, де станом на сьогоднішній ранок підтоплено понад 4500 будинків та зруйновано 90 мостів.

Пік стихії на Прикарпатті очікують саме сьогодні, 24 червня. Зокрема, сьогодні у місті Галич через підняття води перекрито рух на автомобільному мосту через Дністер на трасі Н-09 “Львів-Івано-Франківськ”.

На Тернопільщині у результаті підняття води на Дністрі є загроза підтоплення для Бучацького, Монастириського та Заліщицького районів.

Читайте також:
Івано-Франківщину третій день поспіль заливає водою – є людські жертви (ФОТО, ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

У 20 населених пунктах Тернопільщини минулої доби виявили 42 випадки коронавірусу

Наступна стаття

У Тернополі хмельничанин виліз на рекламний щит і погрожував себе спалити (ВІДЕО)