У Тернопільському районі п’яний водій збив 8-річного хлопчика. Дитина у важкому стані (ФОТО)

У важкому стані в реанімаційне відділення потрапив восьмирічний хлопчик із села Прошова Тернопільського району.

У дитини медики констатували перелом ноги, закриту травму живота, забої грудної клітки та інші тілесні ушкодження.

Потерпілий стояв на узбіччі з велосипедом, коли його збив водій автомобіля Volkswagen. Аварія трапилася у середу, 8 липня, близько 18:50. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, на момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Алкотестер “Драгер” показав 2,26 проміле алкоголю, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

водій намагався втекти з місця аварії, але згодом злетів у кювет

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Володимира Гарасиміва, порушник – житель села Смолянка Тернопільського району, 1982 року народження. Він втратив контроль над керуванням автомобілем, виїхав на узбіччя та збив дитину. Поруч з хлопчиком стояла його старша сестра, але дівчинка встигла відскочити і уникнути удару.

Очевидці кажуть, що автівка їхала на шаленій швидкості, бо після удару відірвалося колесо велосипеда, а сам двоколісник відкинуло на 15 метрів.

удар був настільки сильним, що велосипед відкинуло на 15 метрів

Водій з місця аварії спробував тікати, але проїхавши триста метрів, злетів в кювет. Залишити автівку порушнику завадили люди. На момент ДТП в салоні авто перебував і знайомий водія. Але він був на стільки п’яний, що впродовж двох годин не міг ні говорити, ні вийти з іномарки.

Від людського самосуду кермувальника врятував приїзд правоохоронців.

Чоловіка затримали згідно статті 208 КПК. Водієві інкримінують статтю 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

Читайте також:
Аварія на Тернопільщині: у Білокриниці перекинувся молоковоз (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Як відрізнити отруйну змію від неотруйної

Наступна стаття

Поліцейських, які врятували жителя Теребовлянщини, нагородили грамотами