Нерви не витримують: через затори тернопільський водій влаштував бійку

За вчиненння хуліганських дій відповідатиме перед Законом 36-річний тернополянин.

Чоловік грубо порушив громадський порядок з особливою зухвалістю та цинізмом, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Подія трапилася у Тернополі, у неділю, 12 липня, близько обіду. На лінію «102» зателефонував 24-річний тернополянин та повідомив, що на вулиці Текстильна невідомий чоловік накинувся на нього з погрозами та вдарив  в обличчя.

На місце події виїхали працівники поліції. Як з’ясувалося, потерпілий на власному авто їхав додому, коли його обігнала іномарка та перекрила рух. З автівки вийшов водій та розпочав конфлікт. Він заявляв, що декілька хвилин тому потерпілий підрізав його на дорозі, намагаючись оминути затори.

Хуліган зухвало вимагав просити вибачення у нього та в його дружини, котра перебувала в салоні автомобіля, вдарив жертву кулаком в обличчя, а тоді сів в авто та поїхав.

Дебошира поліцейські розшукали. Той свою провину визнав. За фактом протиправного діяння слідчі розпочали кримінальне провадження згідно статті 296 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожують штрафні санкції.

Читайте також:
Ремонт Гаївського мосту: водіїв попереджають про чергову зміну в організації руху

Коментувати

Попередня стаття

Пенсія в Україні: більше 10000 гривень отримують тільки 3% пенсіонерів

Наступна стаття

Терористи вбили військового медика під час евакуації тіла іншого загиблого