У Тернополі спіймали чоловіка, який “замінував” залізничний вокзал

Упродовж двох годин правоохоронці встановили особу додзвонювача та затримали його. Зловмисником виявився 30-річний житель Чортківського району.

У п’ятницю, 24 липня, близько 14.00 до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення  про закладення вибухового пристрою на колії залізничного вокзалу. На місце події виїжджали усі екстрені служби.

З адмінбудівлі вокзалу евакуювали близько пів сотні людей. Вибухотехніки обстежили територію та вибухового пристрою не виявили, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Невдовзі співробітники Тернопільського відділу поліції спільно з працівниками Чортківського відділу поліції встановили особу зловмисника.  Неправдиве повідомлення про мінування надав 30-річний мешканець одного із сіл Чортківського району.

За словами чоловіка, таким чином він вирішив розважитися, дзвінок здійснив із мобільного товариша.

Наразі чортківчанин затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 259 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Санкція статті передбачає покарання  – від двох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
У Тернополі 74-річний пенсіонер віддав шахраям 250000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині: за минулу добу 68 нових випадків захворювання, 3 людей померли

Наступна стаття

Лікар збірної України з футболу помер від коронавірусу