Жителя Гусятинщини “кинули” під час купівлі автомобіля – чоловік втратив 60000 гривень

Жертвою шахрайства став житель Гусятинського району. Чоловік вирішив придбати автомобіль, але так і залишився без транспотру і грошей.

Автівку потерпілий шукав на інтернет-сайтах. Коли ж знайшов підходящу іномарку, зв’язався по телефону з продавцем. Той, звісно, справно розхвалив авто, не забувши зазначити, що в нього вже черга з покупців, а також, що продавати за такою ціною змушений через сімейні обставини.

Аби не втратити товар, мешканець району вирішив скинути на картку завдаток. Так шахрай і заробив 60 тисяч гривень, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Практично у всіх таких випадках обману аферисти чіпляють громадян на гачок обіцянкою швидкої та простої вигоди, зазначають поліцейські. Зазвичай заманюють низькою ціною, невеликим пробігом і запевненням, що авто в ідеальному стані. Аби клієнт повірив зазначають що гроші потрібні терміново тому і продають вдвічі дешевше.

Правоохоронці наголошують – низькою ціною заманюють різного роду шахраї, які продають насправді неіснуючий автомобіль.  Їх мета видурити гроші. Це може бути завдаток, кошти на термінове переоформлення документів, чи хоча б за доставку.

“Ні в якому разі не купуйте кота в мішку! Такий дороговартісний товар як авто, слід оглядати перед покупкою, ще й кликати з собою  експертів. Також слід перевіряти автівку у Сервісному центрі МВС, бо ж існує велика ймовірність стати власником нелегального транспортного засобу зі зміненими ідентифікаційними номерами, підробленими документами тощо”. – пояснюють у поліції.

Читайте також:
Жительку Теребовлянщини жорстоко кинули під час покупки авто – жінка втратила 70000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

Олег Ковдрин: «Пишаюся Трибухівською громадою – краєм розвитку та перспектив» (ВІДЕО)

Наступна стаття

У Бережанському районі водій “Лади” зіткнувся із трактором “Джон Дір”. Є травмовані