Жінку зі Скалата підозрюють у шахрайстві – отримувала гроші на картку, а товар клієнтам не відправляла

Молода жінка через соціальні мережі пропонувала на продаж одяг, проте жоден з покупців так і не дочекався товару.

Поліцейські підозрюють, що лиходійка причетна щонайменше до двох десятків шахрайських заволодінь чужими грошима.

Про це сьогодні, 29 жовтня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників кіберполіції звернулися жителька Тернопільського району та мешканка Закарпаття із заявами про те, що стали жертвами шахрайки. В ході оперативних заходів було встановлено, зловмисниця, яка пропонувала товар у соцмережах та не відправляла його покупцям,  – жителька Підволочиського району. Тоді до справи взялися місцеві правоохоронці.

– На даний час вдалося встановити причетність 22-річної жительки села Старий Скалат до трьох фактів шахрайств, –  розповів заступник начальника Підволочиського відділу поліції Тарас Стець. – Проте підозрюємо, що жінка причетна щонайменше до двох десятків аналогічних злочинів – про це свідчать поступлення коштів на картку, яку вказувала в оголошеннях зловмисниця. Доступ до банківського рахунку ми отримали згідно ухвали суду.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють потерпілих від шахрайських дій зловмисниці. Вирішується питання про оголошення їй підозри за частиною 2 статті 190 ККУ.

Читайте також:
У Бучачі дівчина роздягнула манекена і вкрала з нього куртку

Коментувати

Попередня стаття

За минулу добу на Тернопільщині виявлено 292 нових випадки COVID-19, в Україні – 7342

Наступна стаття

Післявиборчий скандал: результатів іще нема, а усі печатки дільничних комісій уже в кабінеті голови ТВК