В Україні оновили карантинні зони – куди потрапили райони Тернопільщини

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила в Україні зони небезпеки через показники захворюваності на коронавірус.

Про це сьогодні, 6 листопада, у своєму Telegram-каналі повідомив міністр кабінету міністрів Олег Немчінов.

“Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 09 листопада (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Місто Київ залишається у помаранчевій зоні”, – йдеться у повідомленні.

До червоної зони карантину потрапили десятки районів та міст обласного значення, а також 12 обласних центрів: Житомир, Ужгород, Запоріжжя, Чернівці, Чернігів, Хмельницький, Харків, Суми, Рівне, Полтава, Миколаїв, Івано-Франківськ.

Із адміністративних одиниць Тернопільщини до червоної зони карантину віднесено: міста Бережани, Кременець та Чортків, Гусятинський, Заліщицький, Монастириський, Підволочиський, Підгаєцький, Теребовлянський, Тернопільський та Шумський райони Тернопільської області.

Тернопіль та решту адмінодиниць нашої області потрапили до помаранчевої зони карантину.

У порівнянні з цим тижнем, на Тернопільщині з понеділка відбудуться тільки дві зміни у карантинному зонуванні – Козівський район перемістився із червоної зони у помаранчеву, а натоміть Теребовлянський район внесено до червоної зони.

Читайте також:
За минулу добу на Тернопільщині виявлено 218 нових випадків коронавірусу, в Україні – 9721

Коментувати

Попередня стаття

Крадіжка у Борщеві: в магазині у жінки поцупили 12000 гривень

Наступна стаття

До Заліщицької міської ради пройшли 7 партій – список депутатів