Минулої доби на Тернопільщині рятувальники витягнули із снігових заметів понад 20 автомобілів

За минулу добу рятувальники 20 разів надавали допомогу людям, що застрягли у снігових пастках.

Про це сьогодні, 13 лютого, інформують у прес-службі управління ДСНС України у Тернопільській області.

Так, бійці ДСНС допомогли доправити породіллю до лікувального закладу, буксирували карети екстреної медичної допомоги, допомагали витягати автомобілі які доставляють продукти та автівки в яких замерзали люди.

  1. 08.35 Черговим караулом 16 ДПРЧ Управління доставлено породіллю з с.Тилявка Кременецького (Шумського) району до Шумської лікарні.
  2. 10.00 Черговим караулом місцевої пожежної команди в сел. Залізці Тернопільського (Зборівського) району зі снігового замету, здійснено буксирування карети екстреної медичної допомоги із хворим.
  3. 10.25 Черговим караулом 20 ДПРЧ Управління доправили бригаду екстреної медичної допомоги до хворої у с. Токи Тернопільського (Підволочиського) району та транспортування їх до Підволочиської лікарні.
  4. 12.24 Резервним караулом 8 ДПРЧ Управління в с. Нівра Чортківського (Борщівського) району вивільнено зі снігового замету автомобіль, що доставляє хліб.
  5. 13.21 Черговим караулом 18 ДПРЧ Управління в с. Козівка Тернопільського (Козівського) району, здійснено буксирування карети екстреної медичної допомоги зі снігового замету.
  6. 13.40 Черговим караулом 11 ДПРЧ Управління здійснено виїзд на буксирування та надання допомоги автобусу із пасажирами що перебував у сніговому заметі в с. Буглів Кременецького (Лановецького) району, проте автобус було вивільнено до прибуття підрозділу.
  7. 16.25 Черговим караулом 11 ДПРЧ Управління у с. Волиця Кременецького (Лановецького) району, здійснено буксирування карети екстреної медичної допомоги, зі снігового замету.
  8. 17.05 В м. Кременець по вул. Вокзальна черговим караулом 5 ДПРЧ Управління здійснено буксирування вантажного автомобіля MAN, що належить ТОВ «Нова Пошта» зі снігового замету.
  9. 17.30 Черговим караулом 17 ДПРЧ Управління доставлено працівників екстреної медичної допомоги до хворого у с. Травотолоки Тернопільського (Зборівського) району, де йому медичні працівники надали допомогу.
  10. 18.56 Резервним караулом 7 ДПРЧ Управління здійснено буксирування легкового автомобіля зі снігового замету в. с. Литятин Тернопільського (Бережанського) району, в якому перебувало 4 осіб.
  11. 20.32 Черговим караулом 7 ДПРЧ Управління у с. Баранівка Тернопільського (Бережанського) вивільнено зі снігового замету три легкові автомобілі та 7 людей, що перебували в автомобілях.
  12. 23.32 Черговим караулом 3 ДПРЧ Управління у с. Велика Лука Тернопільського району вивільнено зі снігового замету бус «Hyundai H1».
  13. 23.44 Черговим караулом місцевої пожежної команди Ласківці в с. Ласківці Тернопільського (Теребовлянського) району вивільнено зі снігового замету легковий автомобіль в якому перебувало 3 осіб.
  14. 00.02 Черговим караулом 14 ДПРЧ Управління в с. Мирне Тернопільського (Підгаєцького) району вивільнено зі снігового замету карету екстреної медичної допомоги із хворим.
  15. 00.22 Черговим караулом 11 ДПРЧ Управління в с. Оришківці Кременецького (Лановецького) району вивільнено зі снігового замету автомобіль «Renauit traffic» та 3 осіб що перебували в автомобілі.
  16. 00.39 Черговим караулом 9 ДПРЧ Управління в с. Верб’ятин Чортківського (Бучацького) району вивільнено зі снігового замету легковий автомобіль «AUDI» та 3 осіб що перебували в автомобілі.
  17. 00.54 Черговим караулом 10 ДПРЧ Управління в с. Вільхівчик Чортківського (Гусятинського) району здійснено вивільнення зі снігового замету легковий автомобіль «KIA» та 3 людей, які перебували в автомобілі.
  18. 02.09 Черговим караулом 23 ДПРП 5 ДПРЧ в с. Волиця Кременецького району здійснено вивільнення зі снігового замету карети екстреної медичної допомоги в якій перебувала породілля, та супроводжено до лікувального закладу.
  19. 03.40 Черговий караул місцевої пожежної команди сел. Мельниця-Подільська здійснив виїзд на допомогу кареті екстреної медичної допомоги яка прямувала в с. Білівці Чортківського (Борщівського) району на виклик. Проте доїхати не зміг, через великі снігові замети та застряг. Станом на 05.30 год. 13.02.2021 самостійно вихати не може..
  20. 05.00 Черговий караул місцевої пожежної команди Залізці здійснив виїзд на буксирування легкового автомобіля «Honda» що застряг в сніговому заметі у с. Гренів Тернопільського (Зборівського) району

Читайте також:
Погода на Тернопільщині у вихідні: хурделиці та люті морози

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 13 лютого

Наступна стаття

У снігах Теребовлянщини застряг рейсовий автобус з 50 пасажирами (ФОТО)