На Тернопільщині у снігових заметах застрягли шкільний автобус та автомобіль із хворими немовлятами

Негода минула, а автодороги Тернопільщини і досі залишаються нерозчищеними належним чином.

Так, за минулу добу рятувальними підрозділами ДСНС області здійснено 7 виїздів на буксирування автомобілів із снігових заметів.

  • В с. Борсуки Кременецького (Лановецького) району черговим караулом 11 ДПРЧ Управління проведено буксирування з снігового замету шкільного автобуса з пасажирами.
  • В с. Швейків Чортківського (Монастириського) району черговим караулом 19 ДПРЧ Управління проведено буксирування з снігового замету автомобіля, який доставляв хліб.
  • В с. Дибще Тернопільського (Козівського) району черговим караулом 18 ДПРЧ Управління проведено буксирування з снігового замету легкового автомобіля в якому перебували діти.
  • В с. Вербка Чортківського (Монастириського) району черговим караулом 19 ДПРЧ Управління проведено буксирування з території села на розчищену ділянку дороги автомобіля в якому перебували двоє немовлят, що потребували госпіталізації.
  • В с. Гніздичне Тернопільського (Збаразького) району черговим караулом 18 ДПРЧ Управління проведено буксирування з снігового замету легкового автомобіля в якому перебували діти.
  • В м. Бережани Тернопільського (Бережанського) району черговим караулом 7 ДПРЧ Управління проведено буксирування з снігового замету карету екстреної медичної допомоги.
  • В хутір Морґи с. Литвинів Тернопільського (Підгаєцького) району черговим караулом 14 ДПРЧ Управління проведено буксирування з снігового замету легковий автомобіль.

Читайте також:
У неділю на Тернопільщині рятувальники витягнули із снігових заметів 7 автомобілів

Коментувати

Попередня стаття

Двоє мешканців Мельнице-Подільської вкрали у знайомого банківську картку і обережно зняли 29000 гривень

Наступна стаття

Житель Новосілки прийшов провідати дітей і вкрав у колишньої дружини рюкзак з грошима – понад 80000 гривень