Гравець із Заліщиків зірвав джекпот у “Спортпрогнозі”

Минулого тижня у місті Заліщики Тернопільської області було зірвано джекпот у “Спортпрогнозі” – виграш становив майже 400 тисяч гривень.

У другій половині січня було зірвано три “спортпрогнозівські” джекпоти протягом шести днів. Така “скорострільність” – вкрай рідкісне явище для українського тото номер один.

Тому ніхто не здивувався, що далі розпочалася серія з 14-ти тиражів без зірваних джекпотів. І ось настав тираж із порядковим номером 434, за підсумками якого все-таки знайшовся прогнозист, що вгадав усі 12 результатів.

Проживає він у Заліщиках Тернопільської області. В усякому разі, саме в цьому містечку, в магазині “Побутова техніка” на вул. Стефаника, 17, було зроблено переможну ставку на 360 гривень. Це система з семи “ординарів”, трьох “подвійних” і двох “потрійних”, інформує прес-служба МСЛ.

“Систему на 3” було застосовано для матчів “Севілья” – “Барселона” і “Брага” – “Порту”. У поєдинках “Аталанта” – “Наполі” і “Рединг” – “Брентфорд” виключалася нічия. Також переможець не вірив у перемогу “Евертона” над “Тоттенхемом”.

Зрештою “Евертон” переміг в овертаймі, але для “Спортпрогнозу” це нічия. Показово, що результати 6-12 пар були закриті одиночними пострілами. Загальний виграш по чеку склав 395 557 гривень!

Отже, 2021 рік приніс любителям “Спортпрогнозу” уже чотири зірваних джекпоти на загальну суму 1 570 000 гривень. Троє попередніх володарів проживають у Херсоні, Харкові та Києві, а тепер черга дійшла Тернопільщини.

Читайте також:
Лото-Забава: у Теребовлі виграно 500000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Українські міста можуть опинитися перед вибором або платити олігархам, або залишитись без тепла

Наступна стаття

Шахрайство по-крупному: у жительки Гусятинщини вкрали 80000 гривень