3,42 проміле: у Козівському районі спіймали і покарали дуже п’яного водія

алкотестер, драгер

Козівський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення працівники поліції зафіксували 17 квітня близько другої години ночі у селі Дмухівці колишнього Козівського, а тепер Тернопільського району.

Правоохоронці зупинили водія легкового автомобіля “Рено Меган”, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Результат огляду на стан сп’яніння – 3,42 проміле, що у 17 разів вище допустимої норми і що вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання водій “Рено” не з’явився, причини неявки не повідомив, хоча був належним чином поінформований про дату, час та місце розгляду справи.

Відтак, суд здійснив розгляд справи за відсутності у засіданні особи, яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали справи, Козівський районний суд 31 травня постановив визнати винним водія автомобіля “Рено” у вчиненні адміністративного порушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Читайте також:
У Тернополі водій-наркоман замість штрафу отримав 15 діб арешту

Коментувати

Попередня стаття

Євро-2020: представляємо учасників – Група В

Наступна стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Криве – Магдалівка, що у Скалатській ОТГ