Жителя Тернопільщини за погану поведінку викрали односельчани і погрожували втопити (ФОТО)

автомобіль Славута

Незаконне позбавлення волі та спричинення тілесних ушкоджень інкримінують працівники Чортківського райвідділу поліції жителю району. Чоловік разом із товаришами напав та познущався з односельчанина.

Про це сьогодні, 9 червня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Близько години жителі одного із сіл колишнього Заліщицького, а тепер Чортківського району били, возили в багажнику та намагалися втопити свого знайомого. Провчити односельчанина чоловіки вирішили через його поведінку, зловживання алкоголем та порушення громадського порядку.

5 червня вони попросили потерпілого вийти на вулицю, аби поспілкуватися та випити спиртного. Чоловік погодився, проте, коли підійшов до знайомих, ті напали на нього і почали бити.

Після цього вони змусили потерпілого залізти в багажник і вивезли його на Серет. Там “вихователі” занурювали чоловіка у воду, змушували молитися, а також погрожували причепити цеглини до ніг та втопити.

Коли «виховний процес» завершився, вони змусили жителя Чортківського району роздягнутися до нижньої білизни і відвезли його назад у село. Вже там чоловік повернувся додому, а його родичі викликали «швидку». Поліцію про злочин повідомили лікарі.

багажник
Викраденого чоловіка годину возили у багажнику

Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення. У нього медики констатували перелом 8-ми ребер, пробиті легені та інші тілесні ушкодження. Потерпілий розповів, що над ним знущалися кілька людей.

На місці події працювали правоохоронці. Вони оперативно встановили особу та місцеперебування одного із “вихователів”. Це – житель Чортківського району, 1990 року народження. Свою провину він визнає частково. Розшукують оперативники й інших фігурантів.

Зловмиснику вже оголосили підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснює Заліщицьке відділення Бучацької окружної прокуратури. Триває слідство.

утоплення
На річці чоловіка занурювали у воду, змушували молитися, а також погрожували причепити цеглини до ніг та втопити

Читайте також:
На Тернопільщині перекинувся мікроавтобус. П’ятеро людей травмовано (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Водій автобуса Тернопіль-Кальне отримав 17000 гривень карантинного штрафу

Наступна стаття

Робота у Бережанах: що пропонують і скільки готові платити