У Бучачі молодий чоловік викрав 7 камер відеоспостереження

камера відеоспостереження

23-річного жителя міста Бучач місцеві поліцейські підозрюють у вчиненні крадіжок та шахрайства.

У ході досудового розслідування було встановлено причетність зловмисника до восьми злочинів. Злодійською «пристрастю» бучаччанина були камери відеоспостереження.

Про це сьогодні, 22 червня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Упродовж двох місяців до співробітників відділення поліції №2 міста Бучача звернулися семеро потерпілих – власники станції техобслуговування, автомийок, адміністратор храму. Усі заявили про викрадення зовнішніх камер спостереження.

Під час оперативних заходів поліцейські встановили, що до крадіжок причетний 23-річний житель Бучача. Молодий чоловік мав необхідне обладнання для демонтажу камер. Крадену техніку продавав.

Також з’ясувалося, що зловмисник вчинив шахрайські дії відносно свого знайомого. Позичив у нього техніку, електроінструменти та не повернув, а продав іншим особам.

Зловмисникові оголошено підозру статтями 185 (ч.2,3) – крадіжка та 190 (ч.1) – шахрайство Кримінального кодексу. Суд обрав йому запобіжний захід – домашній арешт у нічний час.

Читайте також:
На Тернопільщині серед білого дня з пасовища вкрали корову

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Кременці: що пропонують у червні та скільки готові платити

Наступна стаття

У Тернополі під час земляних робіт стався обвал грунту – один робітник загинув (ФОТО)