Житель Кременця у Рівному важко поранив перехожого (ФОТО)

Рівне, ножове поранення

У Рівному 40-річний житель Кременця на вулиці вдарив ножем перехожого.

Сьогодні, 21 вересня, Рівненський міський суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному у скоєнні тяжкого злочину запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Інцидент трапився ввечері, 18 вересня. У дворі багатоповерхівки у Рівному на вулиці Київській відпочивала компанія. Близько 23 години один із чоловіків почав поводити себе агресивно та неадекватно: розбивав скляні пляшки й лаявся.

42-річний рівнянин, який саме повертався додому, зробив дебоширу зауваження щодо його поведінки, на що той відповів ударом ножа в груди.

Потерпілого госпіталізували до лікарні, а нападника поліцейські затримали – ним виявився 40-річний житель міста Кременець Тернопільської області.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Відповідно до ухвали суду підозрюваний найближчі два місяці проведе у слідчому ізоляторі. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

затриманий житель Кременця

Читайте також:
Житель Кременеччини побив і пограбував 82-річного чоловіка

Коментувати

Попередня стаття

Божиків, Борщівка і Биківці змагаються у конкурсі “Найгарніше село України”

Наступна стаття

Оголошено тендер на ремонт дороги Криве – Хоптянка