Поліція шукає водія, який у Монастириськах скоїв ДТП і втік з місця події

ДТП Монастириська

На Тернопільщині водій автомобіля  Renault Kangoo не впорався з керуванням, з’їхав з дороги у кювет та втік з місця ДТП.

Про це сьогодні, 10 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Аварія трапилася 8 листопада близько опівночі на дорозі Івано-Франківськ-Монастириська-Тернопіль у межах міста Монастириська. На момент автопригоди в салоні автомобіля перебував пасажир, 1992 року народження.

Чоловіка із тілесними ушкодженнями та переломами госпіталізували до лікарню. Водій з місця пригоди втік. Його місцезнаходження встановлюють працівники поліції.

Триває слідство згідно із статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше про цю автопригоду повідомляли рятувальники ДСНС, які за допомогою гідравлічних інструментів деблокували потерпілого із понівеченого автомобіля.

Дуже ймовірно, що водій, який скоїв ДТП, перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння і він сам прийде у поліцію, коли вже буде тверезим. Таким чином чоловік замість штрафу у розмірі 17000 гривень (нетверезе водіння) отримає штраф у розмірі 3400 гривень (втеча з місця ДТП).

Читайте також:
1,3 проміле: на Бережанщині через п’яного водія загинули двоє людей

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Бучача зіткнулися два “Мерседеси”. Винуватець аварії був п’яним

Наступна стаття

У Тернопільському озері виявили тіло загиблої жінки