Загинула 39-річна жінка: у поліції розповіли деталі ДТП на трасі Кременець – Тернопіль

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у неділю, 13 лютого, поблизу села Лозова Тернопільського району.

Ввечері, близько 18.20, на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече (Кременець – Тернопіль) не розминулося дві іномарки.

За попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen Polо виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в Volkswagen Passat B5 в якому перебувало двоє пасажирів. В результаті удару, одну із жінок бригада швидкої доправила до лікарні, а 39-річна жителька Тернопільського району загинула на місці автопригоди.

Про це сьогодні, 14 лютого, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Також надавали меддопомогу і обом кермувальникам. Водія Volkswagen Polо правоохоронці затримали у лікарні згідно із статтею 208 КПК. За попередньою інформацією, на момент аварії він міг перебувати у стані алкогольного сп’яніння. Так це чи ні покаже експертиза.

Дані про аварію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 Кримінального кодексу.

Загалом у минулі вихідні на дорогах Тернопільщини трапилися чотири автопригоди, у яких двоє людей загинули і шестеро – отримали травми.

Читайте також по цій темі:
В аварії поблизу Тернополя одна людина загинула і троє травмовано (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

На Монастирищині водій BMW X5 в’їхав у земляний насип – двоє людей травмовано

Наступна стаття

Заява СБУ щодо проявів гібридної війни в інформаційному просторі