Путін розпочав війну. Почалися ракетні обстріли військових об’єктів України

Сьогодні, 24 лютого, о 5 ранку почались ракетні обстріли військових об’єктів по всій Україні, від Луганська до Житомира.

Президент Росії Володимир Путін вночі виступив з екстреним зверненням, в якому повідомив про рішення щодо військової операції на Донбасі.

“Мною прийнято рішення про проведення спеціальної військової операції (щодо захисту Донбасу – ред.). Її мета – захист людей, які протягом восьми років зазнають знущань, геноциду з боку київського режиму. Росія не допустить появи в України ядерної зброї. До планів РФ не входить окупація українських територій. Вся відповідальність за можливе кровопролиття буде повністю на совісті українського режиму”. – повідомив Путін.

Путін заявив, що дії РФ пов’язані не з обмеженням інтересів України, а із захистом самої себе від “тих, хто взяв Україну в заручники”.

Незадовго після цього звернення по центрах військового управління у Києві та Харкові завдали ракетних ударів, інформує “Українська правда”.

 “Щойно були удари ракет по центрах військового управління у Києві та Харкові. Йдуть артилерійські обстріли кордону.” – повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

За даними “Інтерфаксу”, о 5 ранку почались ракетні обстріли військових об’єктів по всій Україні, від Луганська до Житомира.

Повідомляється також про початок проведення десантної операції силами Чорноморського флоту в Азовському морі та Одесі.

У Миколаєві – сильні пожежі. У Харкові знищено склад ракетно-артилерійського озброєння.

Читайте також:
Верховна Рада ввела в Україні надзвичайний стан. Яким він буде на Тернопільщині

Коментувати

Попередня стаття

Верховна Рада ввела в Україні надзвичайний стан. Яким він буде на Тернопільщині

Наступна стаття

В Україні введено надзвичайний стан. Школи і садочки сьогодні не працюють