Жителька Збаражчини під час купівлі автомобіля втратила 40000 гривень

шахрайство, купівля авто

Жертвою шахрайства стала жителька Збаражчини – майже 40 000 гривень жінка переказала на рахунок афериста за купівлю неіснуючого автомобіля.

Про це сьогодні, 20 квітня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

За даним фактом працівники відділення поліції № 4 м. Збараж розпочали досудове розслідування.

Зі слів заявниці в мережі Інтернет вона знайшла оголошення про продаж іномарки за вигідною ціною. Зв’язавшись з продавцем, жінка обумовила умови договору, за яким вона здійснила передоплату розмірі 40 000 гривень. Однак як тільки аферист отримав бажану суму вимкнув телефон й більше на зв’язок не виходив. Потерпіла звернулася за допомогою до співробітників поліції.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції наголошують жителям Тернопільщини з проханням здійснювати подібного роду покупки в офіційних торгових представників.

Нагадаємо, вчора у Тернополі водій на АЗС заправив своє авто, однак не розрахувався за паливо. Згодом порушника розшукали працівники патрульної поліції. 

Олег КУРИЛО

Коментувати

Попередня стаття

У боях біля Мар’їнки загинув військовий з Теребовлянщини

Наступна стаття

Герой дня: у Тернополі чоловік приїхав на роботу і припаркувався біля центрального фонтану (ФОТО)