На Збаражчині чоловік вилами забив собаку

Жорстоке поводження з тваринами інкримінують працівники відділення поліції №4 (м. Збараж) мешканцю району. Чоловік смертельно травмував собаку.

Про це сьогодні, 28 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До правоохоронців звернувся житель села Шимківці. Він розповів, що знайшов  тіло свого собаки з колотими ранами на вулиці села.

Як з’ясувалося, домашнього улюбленця породи кокер-спаніель вбив односельчанин заявника. Собака вибіг за межі подвір’я та бігав вулицею.  Зловмисник з невідмих причин вдарив його вилами. Від отриманих ран тварина померла.

Правоохоронці розшукали порушника, свій жорстокий вчинок він пояснити не зміг.

Тіло собаки  поліцейські забрали на судово-ветеринарну експертизу. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України, санкція якої передбачає  арешт до шести місяців або обмеження волі на термін до 3 років.

Нагадаємо, раніше на Лановеччині чоловік, який палицею вбив собаку, отримав покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень.

Ольга ПЕТРОСЮК

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі побили жінку, яка припаркувала авто у дворі чужого будинку

Наступна стаття

У Тернополі викрили благодійний фонд, який продавав гуманітарну допомогу зі Швеції