На Гусятинщині директор заповідника 4 рази незаконно звільнив з роботи лісника

заповідник Медобори

Незаконно 4 рази звільняв з роботи працівника – керівника заповідника підозрюють у грубому порушенні законодавства про працю.

Про це у четвер, 19 травня, повідомили у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури.

“Під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської обласної прокуратури повідомили про підозру виконувача обов’язків директора природного заповідника на Тернопільщині, що грубо порушуючи законодавство про працю, незаконно звільняв підпорядкованого працівника – майстра лісу (ч. 1 та ч. 2 ст. 172 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, керівник заповідника впродовж 2020-2021 років через особисту неприязнь 4 рази звільняв майстра лісу, якого щоразу суд поновлював на роботі з вимогою виплатити кошти за вимушений прогул.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Триває розслідування, що здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

За інформацією Тернополісу конфліктна ситуація щодо звільнення працівника трапилася у заповіднику “Медобори”, що на території колишнього Гусятинського, а тепер Чортківського району.

Коментувати

Попередня стаття

У Скалаті виникла пожежа господарської будівлі (ФОТО)

Наступна стаття

Чи варто купувати Honda Accord 2020?