У Скалаті на заправці спіймали п’яного водія, який “нікуди не їхав”

Підволочиський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 28 січня цього року у місті Скалаті. Ввечері, близько 19.20, на автозаправці “Green Wave” поліцейські зупинили водія автомобіля “ВАЗ 2105”, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння кермувальник категорично відмовився. Також відмовився і проїхати для огляду у найближчий медичний заклад.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні водій своєї провини не визнав. Пояснив, що він нікуди не їхав, просто стояв автомобілем на заправці і не здійснював руху. При цьому чоловік не заперечив факту вживання пива.

Втім, дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що водій таки вчинив порушення.

Отож, Підволочиський районний суд постановив водія автомобіля “ВАЗ 2105” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Постанова судді уже набрала законної сили.

Читайте також:
2,4 проміле: у Теребовлі п’яний водій скоїв ДТП. Що йому за це було?

Коментувати

Попередня стаття

У Теребовлі чоловік викрав золоті прикраси на суму 50000 гривень

Наступна стаття

У Кровінці на повороті чергова аварія: “Шкода” влетіла на чуже подвір’я