На Рівненщині у результаті зіткнення двох вантажівок загинув водій із Тернопільщини (ФОТО)

ДТП Рівненщина

Смертельна автопригода, у результаті якої загинув водій із Тернопільщини, сталася на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у селі Вельбівно колишнього Острозького району.

Про це інформує Тернополіс з посиланням на прес-службу поліції Рівненської області.

У п’ятницю, 29 липня, близько 22:20 водій автомобіля «Volvo» — 40-річний житель Хмельницької області, проігнорувавши вимоги дорожніх знаків «Обмеження максимальної швидкості», «Стоп», не дотримався правил проїзду блок-постів та в’їхав у бетону конструкцію останнього. У результаті удару вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення із автомобілем «Renault Magnum» під керуванням 36-річного жителя Тернопільської області.

Унаслідок зіткнення вантажівка «Renault», яка перевозила зерно, перекинулась, а водій випав із салону та потрапив під колеса автомобіля «Volvo». Отримані 36-річним мешканцем Тернопільщини  травми виявилися несумісні з життям.

40-річного жителя Хмельниччини, водія іншої вантажівки, госпіталізували до лікарні, де у нього попередньо діагностували множинні рани живота та осаднення попереку.

Крім того, в автопригоді було пошкоджено ще й легковик «Ford», який був  припаркований на узбіччі. На щастя, на  момент ДТП у салоні нікого не було.

Слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Усі обставини ДТП встановлюються.

Коментувати

Попередня стаття

Верховна Рада розширила перелік тих, хто не підлягає мобілізації

Наступна стаття

Допомога від ООН у розмірі 6600 гривень: як подати заявку, не виходячи з дому